Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΓνωριμία των τουριστών με τα γηγενή κρασιά μέσω του The Greek Wine Experience στην Κεφαλονιά
Οινοτουρισμός

Γνωριμία των τουριστών με τα γηγενή κρασιά μέσω του The Greek Wine Experience στην Κεφαλονιά

Η δραστηριότητα του The Greek Wine Experience στην Κεφαλονιά έρχεται να ενώσει, σε μια κοινή προσπάθεια, τους οινοποιούς, τους δημιουργούς τοπικών γεύσεων, τους επιχειρηματίες της γαστρονομίας και της εστίασης, και επιδιώκει να συμβάλει στη γνωριμία του τουριστικού κοινού με τις τοπικές γεύσεις και τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες κρασιών.

Το The Greek Wine Experience στην Κεφαλονιά είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, η πρώτη ουσιαστική και οργανωμένη προσπάθεια οινοτουρισμού στα νησιά του Ιονίου. Μέσα απο τις υπηρεσίες του The Greek Wine Experience, οι διοργανωτές του υπόσχονται “μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για κάθε επισκέπτη, στην αναζήτηση των γεύσεων και των αισθήσεων που προσφέρουν τα αυθεντικά ελληνικά κρασιά”.

Η “αποστολή” του The Greek Wine Experience είναι η προσφορά μοναδικών εμπειριών γεύσεων οίνου και γαστρονομίας στην Κεφαλονιά, μέσα απο ένα διασκεδαστικό, αλλά και ενημερωτικό τρόπο ώστε να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στον επισκέπτη του νησιού, και να τον ωθήσει να επιστρέψει ξανά αλλά και να μεταφέρει τις αναμνήσεις στον τόπο του.

Η δραστηριότητά του έρχεται επίσης να ενώσει, σε μια κοινή προσπάθεια, τους οινοποιούς, τους δημιουργούς τοπικών γεύσεων, τους επιχειρηματίες της γαστρονομίας και της εστίασης, και επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής κουλτούρας, στην γνωριμία του τουριστικού κοινού με τις τοπικές γεύσεις και τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες κρασιών και τέλος, να προωθήσει την Κεφαλονιά ως κατεξοχήν οινικό  και γαστρονομικό προορισμό.

Οι υπηρεσίες που παρέχει το The Greek Wine Experience είναι γευστικές δοκιμές κρασιών, γευστικοί συνδυασμοί κρασιών και τυριών, γαστρονομία και κρασί, οινικές περιηγήσεις και εκδρομές. Πέραν απο τον διαμορφωμένο χώρο στη Σκάλα Κεφαλονιάς, παρέχει υπηρεσίες σε μικρά γκρουπ σε ενοικιαζόμενες βίλες, σε ξενοχοχεία, σε εστιατόρια, επάνω σε ιστιοφόρα ή γιώτ, σε γαμήλιες ή ειδικές εκδηλώσεις.

Η ‘φιλοσοφία’ του The Greek Wine Experience στην Κεφαλονιά είναι: ‘Enjoy Greek Wines, Real Taste, Great Living!’

Σύντομα, το The Greek Wine Experience, θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Σαντορίνη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024