Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα γεγονότα σε Τουρκία-Αίγυπτο βλέπουν οι Ρόδοι ξενοδόχοι ως μοναδική ευκαιρία να προσελκύσουν Ρώσους τουρίστες
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Τα γεγονότα σε Τουρκία-Αίγυπτο βλέπουν οι Ρόδοι ξενοδόχοι ως μοναδική ευκαιρία να προσελκύσουν Ρώσους τουρίστες

Στην 1η χειμερινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου έγινε εκτενής συζήτηση για την κάμψη των προκρατήσεων ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη, αλλά και για το ότι είναι μία μοναδική ευκαιρία ο Σύλλογος να κινηθεί δυναμικά, ώστε να κατορθώσει να προσελκύσει Ρώσους τουρίστες και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 1η χειμερινή συνάντησή του στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Καλεσμένη του Συλλόγου ήταν η κα Ελένη Χατζηχρήστου, εκπρόσωπος στην Ρόδο του City Unity College, η οποία ανέπτυξε τα προγράμματα του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο σύνολό τους και ανέφερε αυτά τα οποία είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση στο νησί.

Στη συνέχεια, έγινε σύντομος απολογισμός των εκθέσεων του Λονδίνου WTM, καθώς και της Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Έγινε εκτενής συζήτηση για την κάμψη των προκρατήσεων ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη, αλλά και για το ότι είναι μία μοναδική ευκαιρία ο Σύλλογος να κινηθεί δυναμικά, ώστε να κατορθώσει να προσελκύσει Ρώσους τουρίστες και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο πρόεδρος έχει έρθει ήδη σε επαφή με το Υπουργείο Τουρισμού, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

Τέλος συζητήθηκε ο προγραμματισμός σεμιναρίων του Συλλόγου, για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών, τα οποία θα ξεκινήσουν από τις 12 Δεκεμβρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024