Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 το Δεκέμβριο στο Metropolitan expo
Εκθέσεις

Η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 το Δεκέμβριο στο Metropolitan expo

Στην έκθεση συμμετέχουν 100 διεθνείς Hosted Buyers από διάφορες χώρες, οι οποίοι 'έκλεισαν' ήδη 3.800 Β2Β meetings, και 200 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ελληνικής τουριστικής αγοράς βρίσκεται για δεύτερη χρονιά η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo, που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo. Στην έκθεση συμμετέχουν:  

  • 100 Διεθνείς Hosted Buyers από διάφορες χώρες, οι οποίοι έκλεισαν ήδη 3.800 Β2Β meetings (αριθμός ρεκόρ) με τους εκθέτες για να προωθήσουν στις χώρες τους τον ελληνικό τουρισμό.
  • 200 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, περιφέρειες και δήμοι, φορείς του τουρισμού, ξενοδοχεία, luxury boutique hotels και villas, τουριστικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας, Management, εξοπλισμών κ.λπ.  

Οι επισκέπτες από την Ελλάδα το εξωτερικό προέρχονται από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις επαγγελματικές τους ανάγκες και να προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες με τους εκθέτες.

Οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι επίσημοι φορείς του ελληνικού τουρισμού  (ΞΕΕ, ΣΕΤΕ, ΕΕΚΦΝ) και η εταιρεία trivago αναμένεται να είναι μεγάλου επαγγελματικού ενδιαφέροντος και οι ομιλητές υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους.

Ακόμη, πλούσια και χρήσιμα δώρα από τους διοργανωτές και τους χορηγούς της έκθεσης προσφέρουν οι κληρώσεις που θα γίνουν στην έκθεση για τους εκθέτες, τους επαγγελματίες, καθώς και τους ιδιώτες επισκέπτες.

Η αναπλ. υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά θα εγκαινιάσει την έκθεση την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, παρουσία πολλών επισήμων, οι οποίοι έχουν ήδη προσκληθεί.

H Greek Tourism Expoτελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ΕΟΤ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΣΕΤΕ, Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024