Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Πολωνία
Εκθέσεις

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Πολωνία

Στις 11 Δεκεμβρίου, που είναι η Ημέρα Επαγγελματιών θα πραγματοποιηθούν κατά την έκθεση Grecka Panorama, στη Βαρσοβία πολλά events στο ξενοδοχείο Sheraton Hotel, όπως το Συνέδριο του ηλεκτρονικού τουρισμού 'Digi. Travel Market Focus: Poland', οι επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και των πολωνικών τουριστικών γραφείων (B2B Workshop) και το βραδινό Gala.

Με μεγάλη επιτυχία θα διοργανωθεί στις 11–13 Δεκεμβρίου 2015 η έκθεση Grecka Panorama στη Βαρσοβία πρωτεύουσα της Πολωνίας, προβάλλοντας τη χώρα μας στους Πολωνούς τουρίστες, μια αγορά που χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλα και μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Στις 11 Δεκεμβρίου, που είναι η Ημέρα Επαγγελματιών θα πραγματοποιηθούν πολλά events στο ξενοδοχείο Sheraton Hotel όπως το συνέδριο του ηλεκτρονικού τουρισμού “Digi. Travel Market Focus: Poland”, οι επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και των πολωνικών τουριστικών γραφείων (B2B Workshop) και το βραδινό Gala.

Συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου 2015 το πρωι από τις 11:00–13:00 θα υπάρξουν ομιλίες σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθούν οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις ώστε να διεισδύσουν στην πολωνική αγορά χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού τουρισμού. Ο κ. Lukasz Dudko από την Bloomnet θα παρουσιάσει πως οι Πολωνοί χρησιμοποιούν το Internet, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να διαφημιστεί κάποιος στο Internet για να προσεγγίσει την πολωνική αγορά, και γενικά τις τάσεις των χρηστών, με στόχο την καλύτερη κατανόηση του Πολωνού τουρίστα που ψάχνει στο διαδίκτυο για διακοπές.
 
Τα νούμερα και η δυναμική της πολωνικής αγοράς θα παρουσιαστούν από την Amadeus που ως γνωστόν κάνει έρευνες σε κάθε αγορά για τις τάσεις των εξερχόμενων τουριστών. Έτσι όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία αυτή θα κατανοήσουν ακόμα καλύτερα του μελλοντικούς τους πελάτες και πως αυτοί αντιδρούν στο Internet.
 
Ο κ. Maciej Nykiel, από το Fly.pl θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι Πολωνοί τουρίστες την Ελλάδα και την Κύπρο ως τόπο διακοπών. Έτσι θα φανεί ξεκάθαρα και πως μας αντιλαμβάνονται οι Πολωνοί, αλλά και τι αποζητούν όταν έρχονται σε αυτές τις χώρες για διακοπές.

Στη συνέχεια, από τις 14:00 μέχρι τις 18:00, θα πραγματοποιηθούν οι επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των εταιριών που λαμβάνουν μέρος την έκθεση και έχουν εγγραφεί για τα B2B ραντεβού και των μεγαλυτέρων Tour Operators, γραφείων ταξιδίων, και διοργανωτών συνεδρίων της Πολωνίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων θα γίνουν προκαθορισμένα ραντεβού με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία της Ελλάδα και της Κύπρου στους επαγγελματίες της πολωνικής αγοράς. Ήδη έχουν εγγραφεί πάνω από 30 εταιρίες από τη Ελλάδα και Κύπρο, και πολλά πολωνικά τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν επαγγελματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στιγμιότυπα από από το συνέδριο Digi.travel που έγινε στην Αθήνα στις 17-18 Νοεμβρίου 2015.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024