Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΤην άρση των περιορισμών στις συναλλαγές προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Τουρισμός και οικονομία

Την άρση των περιορισμών στις συναλλαγές προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Το θέμα των capital controls συζητείται σήμερα μεταξύ του κ. Τσακαλώτου και του προέδρου της ΕΚΤ κ. Mario Draghi στο περιθώριο του Eurogroup.

Την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, μέσω υπουργικής απόφασης, προανήγγειλε στη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους του Τύπου, ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαρίλαος Γκότσης.

Όπως επεσήμανε, η σχετική υπουργική απόφαση (από τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο) έχει υπογραφεί, είναι πιθανόν ακόμα και εντός της ημέρας να πάρει ΦΕΚ, οπότε και να τεθεί σε ισχύ.

Όπως τόνισε δε ο κ. Γκότσης, θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς την παράταση στην απαγόρευση του short selling για τις τραπεζικές μετοχές τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Το θέμα των capital controls συζητείται σήμερα μεταξύ του κ. Τσακαλώτου και του προέδρου της ΕΚΤ κ. Mario Draghi στο περιθώριο του Eurogroup.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024