Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτην Αθήνα πραγματοποιήθηκε τo ετήσιο συνέδριο του ομίλου Tripsta, 'Insider Lab 2016'
Συνέδρια

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε τo ετήσιο συνέδριο του ομίλου Tripsta, 'Insider Lab 2016'

Το Insider Lab, είναι ένα ετήσιο συνέδριο που διοργανώνεται από την Tripsta, σχετικά με τις τάσεις και τα νέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Στη φετινή διοργάνωση η θεματολογία αναπτύχθηκε γύρω από τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τα δεδομένα των πελατών, τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στην επικοινωνία.

Ο Όμιλος Tripsta (Travelplanet24, airtickets και tripsta) διοργάνωσε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο Insider Lab 2016.

To ετήσιο συνέδριο του ομίλου Tripsta, “Insider Lab 2016”, πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου, με θέμα “Be The Travel Genious!” και την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Travelport, Singapore Αirlines και SAP.
 
Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν η κα Σπυριδούλα Δρακοπούλου, Head of Performance Agencies, Greece, Cyprus & Malta, Google), η οποία, μίλησε σχετικά με το “Branding in the exponential age”, ο κ. Κώστας Καρυπίδης, Speaker, Consultant, Trainer) όπου, παρουσίασε με μοναδικό ύφος την ομιλία του “Genius performance for dummies. From Mozart to Steve Jobs”, ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης, Training Director, OTE Academy) ο οποίος, ανέλυσε την σημασία του storytelling στην παρουσίαση του με θέμα “Never underestimate the power of a great story”, ο Duncan Barraclough (Head of Online Travel Agencies (OTA) for Western Europe, Travelport), o Jan Paul Ephithite, Product Manager, Travelport) σε μια από κοινού  παρουσίαση σχετικά με το “Beyond Air – where is travel going”, o κ. Δημήτρης Κουβαράς, Business Development, Technology & Innovation Platform SAP Hellas, Cyprus & Malta SAP) και ο Gregory Nikiforov, Head of JetCom Communication Agency, JetCom).

O Philipp Brinkmann, CEO της Tripsta δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υποστηρικτές της διοργάνωσης που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου. Η Tripsta στη συνεχή δεκαετή πορεία της επενδύει σε νέες καινοτόμες ιδέες και προωθεί, μέσω ενεργειών όπως το Insider Lab, τη συνεχή εξέλιξη τόσο των υπαλλήλων όσο και της ίδιας της εταιρείας”.

Το Insider Lab, είναι ένα ετήσιο συνέδριο που διοργανώνεται από την Tripsta, σχετικά με τις τάσεις και τα νέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Στη φετινή διοργάνωση η θεματολογία αναπτύχθηκε γύρω από τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τα δεδομένα των πελατών, τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στην επικοινωνία και άλλα σημαντικά θέματα που επηρεάζουν την τουριστική βιομηχανία.

Στη φωτιγραφία, οι κ.κ. Philipp Brinkmann, CEO της Tripsta, Λεωνίδας Ζώτος, Country manager Travelport και Jan Paul Ephithite, Product Manager, Travelport.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024