Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή‘Book Direct’, η νέα καμπάνια της ευρωπαϊκής ξενοδοχειακής βιομηχανίας για απευθείας κρατήσεις
Ξενοδοχία

‘Book Direct’, η νέα καμπάνια της ευρωπαϊκής ξενοδοχειακής βιομηχανίας για απευθείας κρατήσεις

Η άμεση επαφή επιτρέπει στους επισκέπτες να λάβουν πληροφορίες από πρώτο χέρι, όταν πρόκειται για π.χ. διαθεσιμότητα, συγκεκριμένα αιτήματα, ενδεχομένως διαθέσιμες ειδικές προσφορές ή υπηρεσίες και όρους.

Η HOTREC, ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ εγκαινίασε μία νέα καμπάνια με τίτλο ‘Book Direct’. στην καμπάνια, κάθε ξενοδόχος, εστιάτορας ή άλλος επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού μπορεί να συμμετάσχει εθελοντικά. Η ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να οργανώσει και να κλείσει κάποιος τη διαμονή του ή και άλλες πηρεσίες ενώ ταξιδεύει. Τα διαφορετικά κανάλια διανομής και κράτησης έχουν όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη τους τόσο για τους καναλωτές όσο και για τους παρόχους. Για το λόγο αυτό η υπάρχουσα ποικιλία επλουτίζει τις επιλογές των καταναλωτών και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το ίδιο και η απευθείας επαφή και το Book Direct. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει απευθείας κράτηση έχει πάντα μια άμεση και απευθεάις επαφή με τον φορέα παροχής υπηρεσιών. Χάρη σε αυτή την άμεση επαφή μπορούν να συζητηθούν όλα τα ειδικά και προσωπικά αιτήματά του και να έχει άμεσα απάντηση με εμπιστευτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η άμεση σχέση, όπως και οπουδήποτε αλλού στη ζωή, βοηθά κάνοντας τη σύνδεση προμηθευτή – επισκέπτη πιο στενή και οικεία.

Η άμεση επαφή επίσης επιτρέπει στους επισκέπτες να λάβουν πληροφορίες από πρώτο χέρι, όταν πρόκειται για π.χ. διαθεσιμότητα, συγκεκριμένα αιτήματα, ενδεχομένως διαθέσιμες ειδικές προσφορές ή υπηρεσίες και όρους.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνει κάποιος άμεση κράτηση. Οι διαφορετικές δυνατότητες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στους δικτυακούς τόπους των παρόχων, καθώς και μέσω άλλων υλικών επικοινωνίας. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον πλέον κατάλληλο τρόπο για τον ίδιο είτε είναι άμεση λεκτική επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, άμεση επαφή μέσω e-mail ή μέσω της ιστοσελίδας του χώρου, είτε ακόμη και η άμεση πρόσωπο με πρόσωπο επαφή στη ρεσεψιόν ή στο ταμείο.

Όσοι ξενοδόχοι, εστιάτορες και άλλοι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία της HOTREC, μπορούν να “κατεβάσουν” το λογότυπο της εκστρατείας δωρεάν μέσω του site www.hotrec.eu/bookdirect.

Στην πανευρωπαϊκή καμπάνια Book Direct συμμετέχει και το ΞΕΕ, εκπροσωπώντας τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024