Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH ECTAA στην Ελλάδα στα 75 χρόνια του HATTA

H ECTAA στην Ελλάδα στα 75 χρόνια του HATTA

Τα 75 χρόνια ενεργούς παρουσίας και δράσης για την ανάδειξη των τουριστικών γραφείων και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα θα εορτάσει ο HATTA στις 30 Νοεμβρίου. Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι […]

Τα 75 χρόνια ενεργούς παρουσίας και δράσης για την ανάδειξη των τουριστικών γραφείων και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα θα εορτάσει ο HATTA<.> στις<...> 30 Νοεμβρίου.

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου εκπρόσωποι από τους Συνδέσμους των Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων της Ευρώπης θα βρεθούν στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο Divani caravel για να συνεδριάσουν στο πλαίσιο της συνάντησης των μελών της ECTAA<.> που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης.

‘Η διοργάνωση της συνάντησης της ECTAA στην χώρα μας αποτελεί μια σημαντικότατη ευκαιρίας προβολής του τουριστικού μας προϊόντος στην καρδιά των Ευρωπαίων Tour Operators, αναφέρει ανακοίνωση του ΗΑΤΤΑ. ‘Η σημασία αυτής της οργάνωσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ρευστή περίοδο ανακατατάξεων της διεθνούς τουριστικής ζήτησης που διανύουμε μετά το τρομοκρατικό κτύπημα της 11η Σεπτεμβρίου.

Στην εορταστική εκδήλωση για τα 75 χρόνια του ΗΑΤΤΑ αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 400 προσκεκλημένοι, μέλη της ECTAA και της UFTAA, εκπρόσωποι της HOTREC, και του World Tourism Organisation, μέλη του Συνδέσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επίσημοι προσκεκλημένοι και άλλοι, σε μια επίσημη βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας ο Σύνδεσμος θα τιμήσει προσωπικότητες, που με την δράση τους ανέδειξαν τον Ελληνικό Τουρισμό.

Ο ΗΑΤΤΑ ως μέλος της ECTAA επί 20 χρόνια παρακολουθεί με συνέπεια της διεθνείς εξελίξεις σε συνεργασία και με τους άλλους διεθνείς φορείς του κλάδου όπως η UFTAA και μέσω της ECTAA συμβάλει στην πραγματοποίηση παρεμβάσεων στη Ευρωπαϊκή Ένωση προωθώντας τα συμφέροντα του κλάδου και του τουρισμού γενικότερα.

Η ECTAA αποτελεί το επίσημο όργανο των Εθνικών Ενώσεων Τουριστικών Πρακτόρων και Οργανωτών Ταξιδίων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 16 πλήρη μέλη (η Ισπανία εκπροσωπείται με 2 μέλη), τρεις ενώσεις – παρατηρητές από χώρες που δεν είναι ακόμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Νορβηγία, την Ελβετία, και την Κροατία, και 5 συνδεδεμένα, που εκπροσωπούν τις χώρες Κύπρο, Εσθονία, Ουγγαρία, Τουρκία, και Ρουμανία.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων τους, κατά την διάρκεια τους στην χώρα μας, οι εκπρόσωποι της ECTAA και του HATTA, θα συναντηθούν με εκπροσώπους της ηγεσίας του ελληνικού τουρισμού.

Στην συνάντηση των μελών της ECTAA προβλέπεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, και πέρα των συνεπειών της 11η Σεπτεμβρίου στην τουριστική αγορά συνολικά αλλά και ανά χώρα, καθώς και των σχετικών δράσεων που έχουν αναλάβει τα μέλη της, αεροπορικά θέματα, θέματα που άπτονται της προστασίας και των δικαιωμάτων των επιβατών καθώς και οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στις αερομεταφορές, στην προστασία των καταναλωτών, στην πολιτική ανταγωνισμού, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εισαγωγή του Ευρώ και άλλα παρεμφερή θέματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024