Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕργαστήριο Ποιοτικών & Λειτουργικών Προτύπων για μικρομεσαία ξενοδοχεία/καταλύματα από το SETE Training
ΣΕΤΕ

Εργαστήριο Ποιοτικών & Λειτουργικών Προτύπων για μικρομεσαία ξενοδοχεία/καταλύματα από το SETE Training

Το εργαστήριο Ποιότητας & Λειτουργικών προτύπων απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.

Με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τη δημιουργία ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων, συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης το SETΕ Training. Το Εργαστήριο έχει διάρκεια 21 ωρών και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.

Το εργαστήριο Ποιότητας & Λειτουργικών προτύπων απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις έννοιες των λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων και θα κληθούν να σχεδιάσουν εκείνα τα πρότυπα που θα ταιριάζουν και θα είναι άμεσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κα τις προδιαγραφές της δικής τους επιχείρησης.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Νικόλας Χαραλαμπόπουλος, VP Development & Consulting, Hotel Brain S.A., P. Paleologos & Partner, και Δημήτρης Ντόκορος, CEO Hotel Brain Capital, Hotel Brain S.A., P. Paleologos & Partner.

Το εργαστήριο, υλοποιείται σε συνεργασία με το HotelBrain Braining Center και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4,5 και 6 Φεβρουαρίου 2016, με περισσότερες περιοχές ανά την Ελλάδα να ακολουθούν σύντομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024