Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 5άστερο The Ciao Stelio Deluxe Hotel εισέρχεται στην HotelREZ Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Το 5άστερο The Ciao Stelio Deluxe Hotel εισέρχεται στην HotelREZ Hotels & Resorts

Το ξενοδοχείο The Ciao Stelio Deluxe Hotel βρίσκεται στην ειδιλλιακή παραλία McKenzie, πολύ κοντά στο κέντρο της Λάρνακας και αποτελεί τη νέα προσθήκη στην HotelREZ Hotels & Resorts.

Η πλέον πρόσφατη προσθήκη στην “οικογένεια” της HotelREZ Hotels & Resorts αποτελεί το The Ciao Stelio Deluxe Hotel στην Κύπρο. Η HotelREZ θα προσφέρει στο κυπριακό ξενοδοχείο αντιπροσώπευση στα συστήματα GDS υπό τον κωδικό της αλυσίδας, καθώς και υπηρεσίες πωλήσεων και marketing.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 52 δωμάτια (μόνο για ενήλικες), καθένα διακοσμημένο ιδιαίτερα και με μαρμάρινα μπάνια. Τα δωμάτια διαθέτουν, μεταξή άλλων, δωρεάν WiFi υψηλής ταχύτητας, είδη πολυτελείας μπάνιου, μεγάλη τηλεόραση plasma με μεγάλη ποικιλία δορυφορικών καναλιών, mini-bar και δωρεάν καφέ / τσάι στο δωμάτιο.

Τα υψηλότερης κατηγορίας δωμάτια διαθέτουν jacuzzi, μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, δωρεάν φρούτα και κρασί και υπηρεσία express check in. Το ξενοδοχείο προσφέρει τόσο πρωινό “continental” όσο και a la carte, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για όλους τους ενοίκους του.

Το εστιατόριο “Enigma Restaurant’ του ξενοδχοείου είναι γνωστό για την κορυφαία διεθνή του κουζίνα, ενώ υπάρχει και το The Grand Bar, με ένα μενού ελαφρών γευμάτων, παραδοσιακών αγγλικών τσαγιών, καθώς και ιδιαίτερων κοκτέιλ και χειροποιήτων εδεσμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024