Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑνοίγει αύριο, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Χειμερινός τουρισμός

Ανοίγει αύριο, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Mε νέα έργα εκσυγχρονισμού αναβατήρων και εγκαταστάσεων, που κατασκευάστηκαν από τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία αναβατήρων, προσφέροντας πανοραμικές εικόνες μέσα από υπερσύγχρονες 'γόνδολες', σε όλο το χιονοδρομικό.

Η ΕΤΑΔ, η οποία διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ανακοινώνει πως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή Χριστουγέννων, το Χιονοδρομικό ντυμένο στα λευκά ξεκινά τη λειτουργία του για τη χιονοδρομική περίοδο 2015-2016, με τις πίστες του “Αίολου” και του “Περικλή” και με τους αναβατήρες “Αφροδίτη”, “Βάκχο”, “Αίολο” και “Δία”.

Το πρώτο καλό χιόνι έπεσε στο χιονοδρομικό κέντρο, λίγες μέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί το κοινό.

Mε νέα έργα εκσυγχρονισμού αναβατήρων και εγκαταστάσεων, που κατασκευάστηκαν από τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία αναβατήρων, προσφέροντας πανοραμικές εικόνες μέσα από υπερσύγχρονες ‘γόνδολες’, σε όλο το χιονοδρομικό.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για μια νέα μοναδική χιονοδρομική εμπειρία, σύμφωνα με την εταιρεία, την τρέχουσα χειμερινή περίοδο, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, αλλά και με σταθερές τιμές για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024