Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Προώθηση της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Δεκέμβριος 2015, 09:17

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σύναψε συνεργασία με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό website της Ολλανδίας αποκλειστικά για την Ελλάδα, το Griekenland.net, με σκοπό την προβολή του νησιού στην ολλανδική αγορά και την αύξηση της ζήτησης από τη συγκεκριμένη αγορά.


Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group, προωθούν το νησί της Σκιάθου στην Ολλανδία. Ήρθαν σε επικοινωνία με τον Bas Wanrooij, έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, και εξασφάλισαν την δωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού του προορισμού στο website Griekenland.net
 
Ο εν λόγω δημοσιογράφος διακρίνεται για την σταδιοδρομία του στην ολλανδική αγορά. Στον κ. Wanrooij ανήκει το ολλανδικό website Griekenland.net. Το παραπάνω website είναι το κορυφαίο website στην ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς προορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards. Τέλος ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στα social media (Facebook και Twitter) που διαθέτει το μέσο, με πάνω από 25.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
 
Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προβολή του νησιού στην ολλανδική αγορά και η αύξηση της ζήτησης στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες δράσεις ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης. 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top