Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠροώθηση της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Προώθηση της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σύναψε συνεργασία με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό website της Ολλανδίας αποκλειστικά για την Ελλάδα, το Griekenland.net, με σκοπό την προβολή του νησιού στην ολλανδική αγορά και την αύξηση της ζήτησης από τη συγκεκριμένη αγορά.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group, προωθούν το νησί της Σκιάθου στην Ολλανδία. Ήρθαν σε επικοινωνία με τον Bas Wanrooij, έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, και εξασφάλισαν την δωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού του προορισμού στο website Griekenland.net
 
Ο εν λόγω δημοσιογράφος διακρίνεται για την σταδιοδρομία του στην ολλανδική αγορά. Στον κ. Wanrooij ανήκει το ολλανδικό website Griekenland.net. Το παραπάνω website είναι το κορυφαίο website στην ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς προορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards. Τέλος ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στα social media (Facebook και Twitter) που διαθέτει το μέσο, με πάνω από 25.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
 

Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προβολή του νησιού στην ολλανδική αγορά και η αύξηση της ζήτησης στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες δράσεις ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024