Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣτο The Met στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος
Γαστρονομία

Στο The Met στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Τακτικά, δόκιμα, junior, επίτιμα μέλη και συνεργάτες της Λέσχης, έμποροι, εκπρόσωποι εταιρειών τροφίμων και ποτών, διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων και γενικότερα παράγοντες του τουρισμού, επαγγελματίες από τον ευρύτερο γαστρονομικό χώρο, βουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναμένεται να δώσουν το 'παρών'.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο της Ετήσιο Συμπόσιο και η κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο The Met, όπου και θα ανταλλαγούν οι καθιερωμένες ευχές για τον ερχομό του Νέου Έτους.

Τακτικά, δόκιμα, junior, επίτιμα μέλη και συνεργάτες της Λέσχης, έμποροι, εκπρόσωποι εταιρειών τροφίμων και ποτών, διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων και γενικότερα παράγοντες του τουρισμού, επαγγελματίες από τον ευρύτερο γαστρονομικό χώρο, βουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναμένεται να δώσουν το “παρών” σε μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των νέων δραστηριοτήτων του Club.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται, εκτός των άλλων, τιμώντας τη Λέσχη με την παρουσία τους, οι Charles Carroll (President of Worldchefs), Ragnar Fridriksson (General Manager of Worldchefs) και Andy Cuthbert (Chairman of Worldchefs Congress 2016)).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δείπνο που θα επιμεληθεί ο chef του ξενοδοχείου, την ένταξη νέων μελών στην οικογένεια της Λέσχης (τακτικά, δόκιμα και Junior), ενημέρωση για το Παγκόσμιο Συνέδριο World Chefs Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 2016, απολογισμό των δράσεων της Λέσχης το χρόνο που φεύγει, καθώς και τον προγραμματισμό δράσεων της Λέσχης για το νέο έτος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024