Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ διοίκηση του Kuoni Group επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει προσφορά εξαγοράς
TOs

Η διοίκηση του Kuoni Group επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει προσφορά εξαγοράς

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Kuoni Group, αναφέρει ότι έχει πραγματοποιήσει προκαταρκτικές επαφές, όσον αφορά σε πιθανή προσφορά για τον όμιλο Kuoni Group και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Τ.Ο. Kuoni Group, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις -σε αρχικό στάδιο- όσον αφορά πιθανή προσφορά εξαγοράς του ομίλου. Η πλήρης ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ο. Kuoni Group έχει αντιληφθεί πρόσφατα κάποιες υποθέσεις που γίνονται από τα ΜΜΕ σχετικά με πιθανή εξαγορά του ομίλου. Το ΔΣ επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιήσει προκαταρκτικές επαφές από τρίτα μέλη όσον αφορά πιθανή προσφορά προς τον όμιλο Kuoni Group και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σε αυτό το χρονικό σημείο ούτε ότι θα γίνει όντως κάποια προσφορά, ούτε για τους όρους της όποιας πιθανής προσφοράς. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά την κατάσταση, λαμβάνοντας επίσης υπόψη του όλες τις υπόλοιπες στρατηγικές πιθανότητες

Τα μέτρα για την επιτάχυνση της εφαρμογής της στρατηγικής κατεύθυνσης, όπως αυτή κοινοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2015, παραμένουν αμετάβλητα. Είναι καθήκον του Συμβουλίου να αναπτύξει τις επιχειρησιακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, όπως αυτές ανακοινώνονται.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν και θα δοθούν, όπως και όταν χρειάζεται”.

Intermediaries in Western Europe: top players

Company Shares (Global – Historical Owner) | Historic | Retail Value RSP | % breakdown

     

Geographies

Categories

Companies

2005

2014

Ranking

Western Europe

Intermediaries

Kuoni Travel Holding Ltd

0.70

0.90

16

           

© Euromonitor International

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024