Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέο σεμινάριο από το TravelDailyNews για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού
Σεμινάρια

Νέο σεμινάριο από το TravelDailyNews για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Σε τέσσερις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στον ποδηλατικό, θρησκευτικό, σπηλαιολογικό και καταδυτικό τουρισμό θα εστιάσει το νέο σεμινάριο του TravelDailyNews που διοργανώνεται στις 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos.

Οι ειδικές – εναλλακτικές μορφές τουρισμού (τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων) είναι κρίσιμες για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τη διεύρυνση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε “καλές πρακτικές” και στοιχεία για την προσέγγιση σε 4 εξειδικευμένες πελατειακές αγορές: ποδηλατικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, σπηλαιολογικός τουρισμός, καταδυτικός τουρισμός, θα εστιάσουν οι παρουσιάσεις στο σεμινάριο εναλλακτικών μορφών τουρισμού με τίτλο “Αναπτύσσοντας τις ειδικές – εναλλακτικές μορφές τουρισμού για 12-μηνη δραστηριότητα”, που συνδιοργανώνει στις 15 Φεβρουαρίου το Travel Daily News με τον κ. Χρήστο Πετρέα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

  • Να ενημερώσει για 4 επιλεγμένες ειδικές – εναλλακτικές μορφές τουρισμού
  • Να περιγράψει τους δυνητικούς πελάτες και να δώσει χαρακτηριστικά της πελατειακής αγοράς
  • Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με μεθόδους και πρακτικές για την προσέγγιση και προσέλκυση αυτών των ειδικών – εναλλακτικών μορφών
  • Να παράσχει ανάλογη πληροφόρηση για την ανάπτυξη της δραστηριότητας από την τουριστική επιχείρηση

 Κύριος εισηγητής είναι ο κ. Χρήστος Πετρέας, οικονομολόγος (MBA), εμπειρογνώμων – σύμβουλος σε θέματα Τουριστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Στρατηγικού Σχεδιασμού.
 
Ακόμη, ως εξειδικευμένοι εισηγητές συμμετέχουν οι κ.κ.: Αθανάσιος Τερζής, πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδηλασίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Μέλος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δρ. Ειρήνη Κασάπη-Τζέρπου, διδάκτωρ της Ιστορίας Σλαβικών Εκκλησιών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άλκης Πετράκης, σπηλαιολόγος – εκπαιδευτής σπηλαιολογίας, διαχειριστής καταστήματος εκδρομικού εξοπλισμού δράσης POLO CENTER SHO και Νίκος Τζανουδάκης, επιχειρηματίας, προπονητής – εκπαιδευτής καταδύσεων, πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Εκπαιδευτών Κατάδυσης.

Όσοι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο:

  • Θα κατανοήσουν πως λειτουργούν οι συγκεκριμένες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού
  • Θα ενημερωθούν για το που και το πως πρέπει να έχει ένα κατάλυμα τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις αγορές αυτές
  • Θα μάθουν πως είναι μία σωστή προετοιμασία παρουσίασης για να επιλέγεται η περιοχή ή η επιχείρηση από την συγκεκριμένη αγορά
  • Θα μπορούν να ακολουθήσουν απλά βήματα προκειμένου μεσο-μακρο-πρόθεσμα να επιτύχουν προσέλκυση των δυνητικών πελατών
  • Θα ενημερωθούν τι χρειάζεται και πως “στήνεται” η παροχή της υπηρεσίας για τις ειδικές – εναλλακτικές μορφές αυτές
  • Θα αποκτήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κατά περίπτωση σχετικό εξοπλισμό που χρειάζεται
  • Θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να θέσουν ερωτήσεις σε εξειδικευμένους εισηγητές.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024