Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία‘Χίλια Μίλια Γεύσεις’ στη Λεμεσό
Προβολή προορισμού

‘Χίλια Μίλια Γεύσεις’ στη Λεμεσό

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, ανέλαβε τον συντονισμό και φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής στη Λεμεσό. Μέσα από την εκπομπή έγινε εκτεταμένη προβολή της Κύπρου και της Λεμεσού ως τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός στους Έλληνες τηλεθεατές.

Η δημοφιλής εκπομπή του ΣΚΑΙ “Χίλια Μίλια Γεύσεις” του σεφ κ. Βαγγέλη Δρίσκα, επισκέφθηκε τη Λεμεσό στα πλαίσια γυρισμάτων για την παρουσίαση της κυπριακής γαστρονομίας, των τουριστικών αξιοθέατων και φυσικών ομορφιών και της κυπριακής κουλτούρας σε δύο ωριαίες εκπομπές. Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, ανέλαβε τον συντονισμό και φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο Columbia Beach Resort στο Πισσούρι όπου ο σεφ του ξενοδοχείου δημιούργησε νόστιμα πιάτα με κυπριακά υλικά, η κουμανδαρία ήταν το κυριότερο θέμα συζήτησης με τον κ. Νίκο Καλλή στο Μουσείο Κουμανδαρίας Ζωοπηγής, η κα Γιώτα παρουσίασε παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα “Χρυσολεμονιά” στο χωριό Ασγάτα, ενώ ο σεφ Ροτής δημιούργησε πιάτα υψηλής αισθητικής στο εστιατόριο “Τα Πιατάκια” στη Λεμεσό. Κινηματογραφήσεις έγιναν επιπλέον στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου και την ευρύτερη τουριστική περιοχή.

Οι εκπομπές προβλήθηκαν το Σάββατο 2 και 9 Ιανουαρίου 2015 στον ΣΚΑΪ, σε “prime time” ζώνη (20.00). Ανάλογα ταξίδια έχουν προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή “Χίλια Μίλια Γεύσεις”, στην Πράγα, το Βελιγράδι και τη Σιγκαπούρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024