Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ καναδική Transat αναζητά αγοραστές για τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα και Γαλλία
TOs

Η καναδική Transat αναζητά αγοραστές για τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα και Γαλλία

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, δε θα έχει καμία επίδραση στο υπερτλαντικό πρόγραμμα της Transat Tours Canada ή στις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη της Air Transat, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας τους στη Γαλλία.

Η καναδική Transat Α.Τ. Inc έχει ξεκινήσει διαδικασία με την οποία αναζητεί ενδιαφέρον από τρίτους που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην πώληση ορισμένων στοιχείων του ενεργητικού της εκτός Καναδά, δηλαδή των δραστηριοτήτων της σε Γαλλία και την Ελλάδα. Προς το παρόν, καμία διαπραγμάτευση δεν έχει ακόμη επιβεβεβαιωθεί, ούτε και τυχόν διαπραγματεύσεις, όταν και ένα γίνουν, θα οδηγήσουν σε οποιαδήποτε ολοκλήρωση μεταφοράς των δραστηριοτήτων της.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, δε θα έχει καμία επίδραση στο υπερτλαντικό πρόγραμμα της Transat Tours Canada ή στις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη της Air Transat, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας τους στη Γαλλία. Η Transat διατηρεί τους αναπτυξιακούς της στόχους ως αεροπορική εταιρεία ταξιδιών αναψυχής μεταξύ Ευρώπης και Καναδά.

Η πιθανή συναλλαγή είναι ευθυγραμμισμένη με το στρατηγικό σχέδιο 2015-2017 της εταιρείας, το οποίο δίνει έμφαση στην κερδοφόρα ανάπτυξή της στην Αμερική, μέσω της ανάπτυξης των επιχειρήσεων οργάνωσης ταξιδιών, τη διανομή και την ξενοδοχία.

Η εταιρεία δεν προτίθεται να παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή εκτός εάν αποφασίσει διαφορετικά.

Η Transat είναι ένας ολοκληρωμένος ταξιδιωτικός φορέας σε περισσότερες από 60 χώρες-προορισμούς και διανέμει τα τουριστικά της προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες. Ειδική στον τομέα ταξιδιών αναψυχής, η Transat δραστηριοποιείται κυρίως στον Καναδά και την Ευρώπη, καθώς και στην Καραϊβική, το Μεξικό και τη λεκάνη της Μεσογείου. Με βάση το Μόντρεαλ, η Transat δραστηριοποιείται επίσης στις αερομεταφορές, υπηρεσίες στον προορισμό, παροχή καταλύματος και διανομή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024