Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνοριακοί έλεγχοι στην Αυστρία με προσωρινή αναστολή της Συνθήκης Schengen
Ευρωπαϊκή Ένωση

Συνοριακοί έλεγχοι στην Αυστρία με προσωρινή αναστολή της Συνθήκης Schengen

Την προσωρινή αναστολή της Συνθήκης Schengen ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ο αυστριακός καγκελάριος Werner Faymann σε μια προσπάθεια να ελέγξει την προσφυγική κρίση.

Ο σοσιαλιστής καγκελάριος της Αυστρίας, Werner Faymann ανακοίνωσε tην προσωρινή αναστολή της Συνθήκης Schengen, εντείνοντας τις πιέσεις για σκληρότερα μέτρα και πιο ενεργή δράση της Ευρώπης στο προσφυγικό, ενώ ανοίγει το δρόμο για αντίστοιχες ενέργειες και από άλλες χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης, οι οποίες έχουν εξ αρχής τοποθετηθεί υπέρ της άρσης της συνθήκης Schengen.

Η κίνηση βέβαια αυτή επηρεάζει όλους ταξιδεύουν προς την Αυστρία, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

“Όποιος έρχεται στη χώρα μας θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά στα σύνορα” δήλωσε σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα ‘Oesterreich’ ο Καγκελάριος, ο οποίος είπε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν πιο αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι, ενώ θα διώκονται εκτός της χώρας όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά.

Και άλλες χώρες, όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Δανία ανέστειλαν και αυτές την συνθήκη και επαναλειτούργησαν τους συνοριακούς ελέγχους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024