Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου: Διαβούλευση για οποιαδήποτε διαδικασία αναβάθμισης του δημόσιου χώρου
Υποδομές

Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου: Διαβούλευση για οποιαδήποτε διαδικασία αναβάθμισης του δημόσιου χώρου

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, με αφορμή μεμονωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία σχετικά με προτεινόμενη υπερμεγέθη παρέμβαση στο λιμάνι της Ρόδου, θεωρεί αυτονόητο ότι για οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά στη βιώσιμη εξέλιξη, την αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου του τόπου, θα προηγείται ουσιαστική διαβούλευση μεταξύ των αρμοδίων φορέων στην οποία και προφανώς θα συμμετέχει.

Με αφορμή μεμονωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία σχετικά με προτεινόμενη υπερμεγέθη παρέμβαση στο λιμάνι της Ρόδου, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου έχει θέσει πρωταρχικό στόχο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για σημαντικά τμήματα του δημόσιου χώρου τόσο της Ρόδου όσο και ολόκληρου του Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

“Με τη διαδικασία αυτή δίνεται το δικαίωμα σε όλους τους αρχιτέκτονες της πατρίδας μας να συμμετάσχουν με τις επιστημονικές τους προτάσεις παρουσιάζοντας τον τρόπο που οραματίζονται την εξέλιξη του τόπου μας”, αναφέρει.

“Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, ανεξάρτητα από την έκβαση του, αποτελεί αφορμή για ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο τόσο μεταξύ αρχιτεκτόνων, όσο και μεταξύ επίσημων φορέων και πολιτών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024