Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣημαντική αύξηση των αφίξεων για τη Σκιάθο το 2016 από τις αγορές της Αυστρίας και της Γερμανίας
Περιφέρεια

Σημαντική αύξηση των αφίξεων για τη Σκιάθο το 2016 από τις αγορές της Αυστρίας και της Γερμανίας

Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και σε συνδυασμό με την προσθήκη της φετινής καινούργιας πτήσης από τη Φρανκφούρτη, οι αφίξεις για την τουριστική σεζόν 2016 από τις δυο χώρες προς τη Σκιάθο αναμένονται σημαντικά αυξημένες.

Ευχάριστα φαίνονται να είναι τα νέα για την Σκιάθο από τις δύο παραδοσιακές τουριστικές αγορές, μετά τις επαφές του πρόεδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτη Διολέτα και επιχειρηματιών από τη Σκιάθο, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Ferienmesse 2016 που διεξήχθη στη Βιέννη και ο Δήμος Σκιάθου ήταν συν εκθέτης στον χώρο που καταλάμβανε ο ΕΟΤ.

Οι παραδοσιακές αγορές της Αυστρίας και της Γερμανίας ήταν άλλωστε ένας από τους στρατηγικούς άξονες που η επιτροπή τουριστικής προβολής και ανάπτυξης είχε προγραμματίσει να επενδύσει και επιβεβαιώθηκαν πλήρως από τις πολύ καλές επαφές που έγιναν τόσο με εκπρόσωπους ταξιδιωτικών φορέων (Thomas Cook, Fly Niki, Attika Reisen), αλλά και από επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο του Δήμου Σκιάθου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου τόνισε: “Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας και σε συνδυασμό με την προσθήκη της φετινής καινούργιας πτήσης από τη Φρανκφούρτη, οι αφίξεις για την τουριστική σεζόν 2016 από τις δυο χώρες αναμένονται σημαντικά αυξημένες. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι οι επισκέπτες από Αυστρία – Γερμανία είναι ως επί το πλείστον μεγαλύτερων ηλικιών, υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα και προτιμούν να επισκέπτονται την Σκιάθο στις αρχές και το τέλος της τουριστικής σεζόν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024