Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Thomas Cook αποσύρεται από την Τυνησία – τουλάχιστον έως τον Οκτώβριο 2016
TOs

Η Thomas Cook αποσύρεται από την Τυνησία – τουλάχιστον έως τον Οκτώβριο 2016

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία σαφής ένδειξη για το πότε θα αλλάξει η ταξιδιωτική οδηγία του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών για αποφυγή όλων -εκτός των πλέον αναγκαίων- ταξιδιών στην Τυνησία, η Thomas Cook επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει την απόφαση να ακυρώσει όλες τις κρατήσεις για τη χώρα μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Επικαλούμενη τις ανησυχίες του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών (FCO), η Thomas Cook επιβεβαίωσε ότι θα ακυρώσει όλες τις αναχωρήσεις της προς την Τυνησία έως τουλάχιστον τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας σε σχέση με τα ταξίδια προς την Τυνησία από τα τέλη του περασμένου έτους, η οποία παραμένει ως έχει, δηλαδή, στην αποφυγή όλων -εκτός των πλέον αναγκαίων- ταξιδιών στη χώρα.

Υπό το πρίσμα αυτό, και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία σαφής ένδειξη για το πότε θα αλλάξει η ταξιδιωτική οδηγία του FCO, η Thomas Cook επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει την απόφαση να ακυρώσει όλες τις κρατήσεις για την Τυνησία μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Εκτιμούμε ότι αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους πελάτες μας, οι οποίοι ανυπομονούν για τις διακοπές τους και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίζουμε ότι είναι ακόμα σε θέση να απολαύσουν διακοπές μέσω της Τόμας Cook”.

Η Thomas Cook ανακοίνωσε ακόμη ότι θα προσφέρει στους πελάτες της, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν πριν από τον Οκτώβριο, την ευκαιρία να ακυρώσουν ή να τροποποιήσουν τις διακοπές τους προς έναν άλλο προορισμό, χωρίς χρέωση.

Παράλληλα, οι πελάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση εκ νέου σε καλοκαιρινούς προρισμούς γα τις διακοπές του 2016 προσφέρονται δωρεάν τροποποιήσεις των εναλλακτικά πακέτα διακοπών της της Thomas Cook της επιλογής τους, πληρώνοντας μόνο κάποια διαφορά στην τιμή.

“Παροτρύνουμε τους πελάτες που επιθυμούν να τροποποιήσουν τις διακοπές τους να επισκεφθούν τα τοπικά γραφεία της Thomas Cook ή κατάστηματα συνεργατών μας, όπου έμπειροι πράκτορες θα χαρούν να σας βοηθήσουν”, καταλήγει η δήλωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024