Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο 38ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 2 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Το 38ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 2 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία

'Στιγμές Αλήθειας – Ευθυγράμμιση της ευκαιρίας με Συλλογική Δράση' είναι το κύριο θέμα του φετινού, 38ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, που διεξάγεται στις 2 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και στην περιοχή ειδικότερα, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την κυπριακή τουριστική βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 38ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note εισηγητές του συνεδρίου θα είναι ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, κ. Μ. Δημητριάδης, και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κ. Κ. Πετρίδης. Ακόμη, στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχουν ως εισηγητών οι κ.κ.: Dr Ul. Sperl, Group Commercial Director, Thomas Cook Group plc, Φ. Δρουσιώτης, πρόεδρος Cyprus Sustainable Tourism Initiative, δρ. Άρ. Ίκκος, Research Director, Institute SETE και Γ. Δοξαράς, CEO & Founder, Warply and VP & Blockpoint. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Π. Πετράκης, συνέταιρος – υπεύθυνος Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι “Στιγμές Αλήθειας – Ευθυγράμμιση της ευκαιρίας με Συλλογική Δράση” και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:
1. Πού στεκόμαστε; Η περίπτωση της ανταγωνιστικότητάς μας από τη σκοπιά των προμηθευτών μας
2. Η σημασία της αειφορίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία
3. Αντιμετώπιση της εποχικότητας στον τουρισμό: Όρια και προκλήσεις – Το Εγχειρίδιο για την Κρήτη
4. Διαχείριση προορισμού: Προσέλκυση του ταξιδιώτη και στρατηγικές διατήρησής του πραγματικά πετυχαίνουν
5. Ευκαιρίες αεροπορικής σύνδεσης το 2016 και πέρα – Ανάλυση ανά αγορά και προτεινόμενες συλλογικές δράσεις
6. Το όραμά μας για το νέο μοντέλο ανάπτυξης του κυπριακού τουρισμού

Το συνέδριο θα προσφωνήσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων-μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 24η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το περυσινό, 37ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024