Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση της Σαντορίνης ως προορισμού όλο το χρόνο στην Κωνσταντινούπολη
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Σαντορίνης ως προορισμού όλο το χρόνο στην Κωνσταντινούπολη

Η τουρκική αγορά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη, καθώς οι Τούρκοι επισκέπτες έχουν κατά μέσο όρο υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και αποτελούν μια πολύ καλή νέα αγορά για το νησί.

Με στόχο την τουρκική αγορά καθώς και τις αγορές των χωρών της ανατολικής πλευράς της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, ο Δήμος Θήρας παρουσιάζει στην Κωνσταντινούπολη την Σαντορίνη ως προορισμό όλο το χρόνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης  ΕΜΙΤΤ (East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition) 2016, που διεξήχθη 28 με 31 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Tüyap Fair Convention ve Congress Center, στην περιοχή Büyükçekmece.

Η διεθνής τουριστική έκθεση  East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition (ΕΜΙΤΤ) πραγματοποιείται για 19η φορά και οι επισκέπτες της προέρχονται κυρίως από την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας, αλλά και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Η έκθεση ξεκίνησε το 1997 και ανήκει στις 5 καλύτερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με εκθέτες επαγγελματίες του τουρισμού από 70 και πλέον  χώρες απ’όλον τον κόσμο.

Η τουρκική αγορά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη, καθώς οι Τούρκοι επισκέπτες έχουν κατά μέσο όρο υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και αποτελούν μια πολύ καλή νέα αγορά για το νησί.

Το Δήμο Θήρας εκπροσώπησε ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας και ο χώρος της παρουσίασης ήταν στελεχωμένος από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που οργάνωσε την παρουσίαση στην έκθεση, Tourist Guide Of Greece.

Το διαφημιστικό υλικό που διανεμήθηκε για τη Σαντορίνη είναι στην τουρκική γλώσσα, όπου συμπεριελήφθησαν τρία θεματικά έντυπα, για την Γαστρονομία, τον Πολιτισμό/Ιστορία και τις Δραστηριότητες που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης (ντομάτα/πελτές, κάπαρη, κρασί ασύρτικο).

Στην έκθεση παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, η όποια επισκέφτηκε το περίπτερο της Σαντορίνης όπου συναντήθηκε με τον κ. Μπελλώνια και επιχειρηματίες του νησιού που συμμετείχαν στην παρουσίαση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024