Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures

Η Turkish Airlines και η Warner Bros. Pictures δημιουργούν μία μοναδική 'πτήση' στον κόσμο του 'Batman v Superman: Dawn of Justice'.

Η Turkish Airlines ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures στην πολυαναμενόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας, Batman v Superman: Dawn of Justice. Μία καθοριστική σκηνή της ταινίας εξελίσσεται σε αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines, ενώ στα πλαίσια της ταινίας, η Turkish Airlines προσφέρει στους λάτρεις των Super Heroes, οι οποίοι αναμετρώνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, καινοτόμες κινηματογραφικές εμπειρίες και μια ματιά στον συναρπαστικό κόσμο τους. Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2016.

Ο M. Ilker Ayci, Board Chairman της Turkish Airlines, αναφέρει: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Warner Bros. Pictures στην πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς. Ο ενθουσιασμός σχετικά με την ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, δίνει τη δυνατότητα στην Turkish Airlines να αναδείξει το παγκόσμιο δίκτυο και το ασυναγώνιστο επίπεδο φιλοξενίας σε πλήθος κινηματογραφόφιλων ανά τον κόσμο”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Turkish Airlines για να μεταφέρει τους Batman και Superman στους αιθέρες και τους φίλους της ταινίας σε κάθε σημείο του πλανήτη”, δήλωσε ο Gene Garlock, Executive Vice President, Worldwide Promotional Partnerships της Warner Bros. Pictures. “Αυτό που διαφοροποιεί την Turkish Airlines ως συνεργάτη, ήταν η φιλοδοξία και η έμπνευσή τους να δημιουργήσουν όχι ένα απλό διαφημιστικό πρόγραμμα, αλλά μία εμπειρία τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο η ταινία”.

Αντλώντας έμπνευση από την ταινία, η Turkish Airlines έχει δημιουργήσει μία σειρά από ξεχωριστές εμπειρίες, αρχικά προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να κλείσουν τα εισιτήριά τους για δύο νέους “προορισμούς” της Αμερικής, την Gotham City και την Metropolis. Η Turkish Airlines πετάει αυτήν τη στιγμή σε 113 χώρες, περισσότερες από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία, με πτήσεις σε 284 προορισμούς, συμπεριλαμβάνοντας τώρα και τις πόλεις των Batman και Superman.

“Αναδεικνύοντας τις Gotham City και Metropolis, ως τους νεότερους ‘προορισμούς’ της Αμερικής, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε τη δυναμική της Turkish Airlines στην Αμερική, μια σημαντική και αναπτυσσόμενη αγορά για την εταιρεία”, δήλωσε ο Ayci.

Με αφετηρία την 8η Φεβρουαρίου και μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2016, η  Turkish Airlines προσκαλεί τους λάτρεις της ταινίας και όχι μόνο, να επισκεφθούν τις σελίδες turkishairlines.com/flytogotham και turkishairlines.com/flytometropolis, και να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους για τον κόσμο των Gotham City και Metropolis. Με τον τρόπο αυτό, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια μοναδική εικονική εμπειρία από τη ζωή της κάθε πόλης, με πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και άλλες δραστηριότητες.

Με την εικονική εμπειρία των Gotham City και Metropolis ως επίκεντρο της συνεργασίας της με την Warner Bros., η Turkish Airlines χορηγεί επίσης τις κινηματογραφικές πρεμιέρες και θα προσφέρει σε οκτώ τυχερούς την ευκαιρία να παρευρεθούν σε μία από τις gala εκδηλώσεις. Επιπλέον, η Turkish Airlines σχεδίασε παράλληλες δραστηριότητες σχετικές με την ταινία, μεταξύ των οποίων:

  • Αποκλειστικές εικόνες από τις σκηνές του Batman v Superman: Dawn of Justice στο αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines
  • Limited edition πακέτο πτήσης για ενήλικες, το οποίο περιλαμβάνει μάσκα ύπνου και παντόφλες με το θέμα της ταινίας
  • Limited edition πακέτο πτήσης για παιδιά, το οποίο περιλαμβάνει ακουστικά, παντόφλες και ρολόι με θέμα την ταινία
  • Προϊόντα στον κατάλογο πτήσης, όπως επώνυμα μπισκότα και cupcakes με θέμα την ταινία
  • Time Out ταξιδιωτικό οδηγό φιλοξενώντας υλικό για τις Gotham City και Metropolis, το οποίο θα διανέμεται σε επιβάτες και σε επιλεγμένους χώρους
  • Έκδοση ειδικής κάρτας frequent flyer “Miles & Smiles”.

Οι φίλοι της ταινίας μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην online συζήτηση, με τη χρήση των hashtags #flytogotham και #flytometropolis.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024