Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚοπή πίτας του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας (Κατερίνης)
Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας

Κοπή πίτας του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας (Κατερίνης)

Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, η Παραλία Κατερίνης θα δώσει το 'παρών' εκτός από τις εκθέσεις των γειτονικών βαλκανικών πρωτευουσών και στις εκθέσεις της Μόσχας και του Βερολίνου.

Στην καθιερωμένη κοπή πίτας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας (Κατερίνης) την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί καλή χρονιά στα μέλη της, η οποία να συνοδεύεται και από μια καλή σεζόν για όλα τα ξενοδοχεία της Παραλίας.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Υάκινθος παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι της Ένωσης. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Γ. Ζωγράφος έκανε αναφορά μεταξύ άλλων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουριστικός προορισμός “Παραλία” και στη συμμετοχή της Ένωσης στις εκθέσεις του εξωτερικού, μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία και ευχαρίστησε. Έτσι φέτος μετά από αρκετά χρόνια, η Παραλία Κατερίνης θα δώσει το “παρών” εκτός από τις εκθέσεις των γειτονικών βαλκανικών πρωτευουσών και στις εκθέσεις της Μόσχας και του Βερολίνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος του Ομίλου Μουζενίδη, ο οποίος και προχώρησε σε ενημέρωση των μελών της Ένωσης για τις δυνατότητες προβολής τους στη ρωσική αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024