Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA
Ξενοδοχία

Η Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA

Στη φετινή Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain θα παρουσιαστούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις για το 2015 των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η HotelBrain (περισσότερα από 130 ξενοδοχεία σε 49 προορισμούς).

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η βραβευμένη εταιρεία με World Travel Award, ως Europe’s Leading Hotel Management Company, HotelBrain πραγματοποιεί και φέτος την Ετήσια Συνάντηση της εταιρείας, στο πλαίσιο της HORECA, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 16:30 (Συνεδριακή Αίθουσα C1, Lobby 2).
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain αναμένεται να προσελκύσει πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όπως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων καθώς και επιχειρηματίες και σημαντικούς φορείς της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Στη φετινή Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain θα παρουσιαστούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις για το 2015 των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η HotelBrain (περισσότερα από 130 ξενοδοχεία σε 49 προορισμούς), καθώς και η αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, όπως την αποτύπωσαν τα διαφορετικά τμήματα της HotelBrain (Sales, On line Marketing, HR, Training, Quality Control, PR & Communication, κ.ά.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία και ομιλία του ο Ισπανός “guru” του Destination Marketing & Management και τέως αντιπρόεδρος των εταιρειών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Eulogio Bordas.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024