Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία του LoveGreece.com με το Greek Travel Pages
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία του LoveGreece.com με το Greek Travel Pages

Τα δύο sites, μέσα από την ανταλλαγή σημαντικών νέων που αφορούν στην Ελλάδα και στον τουρισμό της, και των ιστοριών των προσωπικοτήτων που φιλοξενούνται στο LoveGreece.com, στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τους αποδέκτες του μηνύματός τους.

Συνεχίζοντας το έργο τους στην παρουσίαση και την προώθηση της πιο όμορφης και παραγωγικής εικόνας της Ελλάδας, το LoveGreece.com και το Greek Travel Pages εγκαινιάζουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Τα δύο sites, μέσα από την ανταλλαγή σημαντικών νέων που αφορούν στην Ελλάδα και στον τουρισμό της, και των ιστοριών των προσωπικοτήτων που φιλοξενούνται στο LoveGreece.com, στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τους αποδέκτες του μηνύματός τους.

O Project Director του LoveGreece.com κ. Βασίλης Μπαρτζώκας δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: “Συνεχίζουμε ακούραστα να είμαστε οι πομποί του πιο δημιουργικού προσώπου της χώρας μας. Με τη συνεργασία αυτή φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε ακόμη πιο μακριά το μήνυμα ότι η Ελλάδα ξέρει να νικάει την κάθε δυσκολία”.

“Το GTP, για μια ακόμη φορά, υποστηρίζει εμπνευσμένες πρωτοβουλίες με ιδιαίτερη δυναμική και όραμα, που ως στόχο έχουν την προώθηση της Ελλάδας. Τα παραδείγματα ανθρώπων και πρωτοβουλιών που δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο είναι πολλά και πρέπει να αναδεικνύονται. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας”, τόνισε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, κα Μαρία Θεοφανοπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024