Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠρώτες επαφές της κοινοπραξίας FRAPORT AG – SLENTEL Ltd στη Σαντορίνη
Αεροδρόμια

Πρώτες επαφές της κοινοπραξίας FRAPORT AG – SLENTEL Ltd στη Σαντορίνη

Η κοινοπραξία FRAPORT AG – SLENTEL Ltd έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τις άτυπες συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τους φορείς των αεροδρομίων που θα έχει στην ευθύνη της. Πριν από τη Σαντορίνη ανάλογες επισκέψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο και στην Κω.

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Θήρας με υψηλόβαθμα στελέχη της κοινοπραξίας FRAPORT AG – SLENTEL Ltd, του εταιρικού σχήματος, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Σαντορίνης.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ενημέρωσαν για τα σχέδια και οι ιδέες τους σχετικά με την νέα εποχή στο αεροδρόμιο Σαντορίνης. Στόχος της κοινοπραξίας είναι η ομαλή μετάβαση στα νέα δεδομένα, καθώς και η αμοιβαία συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Η κοινοπραξία έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τις άτυπες συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τους φορείς των αεροδρομίων που θα έχει στην ευθύνη της. Πριν από τη Σαντορίνη ανάλογες επισκέψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο και στην Κω.

O δήμαρχος Θήρας, κ. Ν. Ζώρζος, τόνισε ιδιαίτερα την σημαντικότητα του αεροδρομίου στην ποιοτική ανάπτυξη του νησιού, τόσο σε επίπεδο εξυπηρέτησης των τουριστών όσο και των κατοίκων του νησιού. Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς την καλή διάθεση συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.

Στη συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο Θήρας, παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Μανώλης Καραμολέγκος, πρόεδρος των Ξενοδόχων Σαντορίνης και Νίκος Νομικός, πρόεδρος του Εμπορικοεπαγγελματικού Συλλόγου. Από την Fraport AG παραβρέθηκαν ο Dr. Stefan Schulte, CEO της εταιρείας, η κα Esther Nitsche, Senior Project Manager – Head of Transition team, η κα Καλλιόπη Μεγαλομίδου, Senior Project Manager και ο κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, Senior Business Development Manager του Ομίλου Κοπελούζος (Slentel ltd).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024