Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTo Sensimar Royal Blue Resort & Spa βραβεύτηκε από την TUI
Διάκριση ξενοδοχείου

To Sensimar Royal Blue Resort & Spa βραβεύτηκε από την TUI

Το Sensimar Royal Blue Resort & Spa, που βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου, τιμήθηκε με το βραβείο 'TUI Top Quality 2016 για δεύτερη φορά έως τώρα.

Η TUI πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο σήμα ποιότητας για ξενοδοχεία που βασίζεται αποκλειστικά στην εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι επέλεξαν τα 250 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για το 2016. Αυτό το νέο σήμα κατατεθέν, “TUI Top Quality”, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία που επιτυγχάνουν βαθμολογία ικανοποίησης από 8.7 και πάνω σε μια κλίμακα 0-10. Τα στοιχεία βασίζονται στην αξιολόγηση των συνολικών απαντήσεων σε ερωτήσεις σχετικές με την ικανοποίηση των πελατών στα ξενοδοχεία.

Το Sensimar Royal Blue Resort & Spa είναι ένα από τα διακεκριμένα ξενοδοχεία και τιμήθηκε με το βραβείο “TUI Top Quality 2016”, το οποίο του απονέμεται για δεύτερη φορά έως τώρα.

Το Sensimar Royal Blue Resort & Spa βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Σε μια τοποθεσία στη βόρεια ακτή της Κρήτης, αυτό το πολυτελές adults only resort αποτελεί ιδανική επιλογή όχι μόνο για διακοπές και γαμήλια ταξίδια αλλά και για γάμους, δεξιώσεις, κοινωνικά events, επαγγελματικά meetings και συνέδρια και, σύφμωνα με τη διεύθυνσή του, υπόσχεται “πολυτελή διαμονή, μία γαστρονομική εμπειρία αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας δημιουργημένης με τα πιο αγνά τοπικά υλικά στα εστιατόρια του resort και αναζωογόνηση στο μοναδικό Pure Senses Spa”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024