Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο χειμερινό δρομολόγιο της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο χειμερινό δρομολόγιο της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο

Μία καθημερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Βερολίνο από τις 30 Οκτωβρίου.

Η Ryanair ανακοίνωσεs σήμερα νέο χειμερινό δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, με μία καθημερινή σύνδεση από το τέλος του Οκτωβρίου.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα σύνδεση από Θεσσαλονίκη προς/από Βερολίνο από τέλος Οκτωβρίου, ενόψει του χειμερινού της προγράμματος, με θέσεις διαθέσιμες προς κράτηση στο ryanair.com.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις τους επόμενους μήνες, όπως νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέα στολές πληρώματος καμπίνας και νέα δρομολόγια, ενόψει του προγράμματος ‘Always Getting Better’, καθώς εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους.

Για να γιορτάσουμε την νέα σύνδεση, απελευθερώνουμε θέσεις από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο από 24.99€, για ταξίδια τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι την Τετάρτη (17 Φεβρουαρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024