Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔωρεάν αναβάθμιση στις μεταφορές με το Heathrow Express για τους κατόχους της Gold κάρτας της Star Alliance
Αερομεταφορές

Δωρεάν αναβάθμιση στις μεταφορές με το Heathrow Express για τους κατόχους της Gold κάρτας της Star Alliance

Η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους τακτικούς επιβάτες που βρίσκονται στην κατηγορία Gold σε οποιοδήποτε από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance. Η προσφορά ισχύει από την 15η Φεβρουαρίου μέχρι νεωτέρας.

Η Star Alliance και το Heathrow Express συνεργάζονται, προκειμένου να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας Gold της Star Alliance μια δωρεάν αναβάθμιση ως ειδικό προνόμιο στις μεταφορές με το Heathrow Express.

Η χρήση αυτής της προσφοράς είναι πολύ απλή. Αρκεί οι επιβάτες να αγοράσουν ένα εισιτήριο είτε για μονή διαδρομή είτε με επιστροφή  με το Heathrow Express, τη γρηγορότερη σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου με τον Σταθμό Paddington στο Λονδίνο. Με την επιβίβασή τους στο τρένο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε θέση στη Business First Class και να δείξουν το εισιτήριο και την κάρτα Gold της Star Alliance στον ελεγκτή. Στη Business First Class προσφέρονται εφημερίδες και περιοδικά, περισσότερος χώρος για τα πόδια, πιο φαρδιές θέσεις, προσωπικό τραπεζάκι, πρίζα παροχής ρεύματος σε κάθε θέση και τηλεόραση.

Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους τακτικούς επιβάτες που βρίσκονται στην κατηγορία Gold σε οποιοδήποτε από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance. Η προσφορά ισχύει από την 15η Φεβρουαρίου μέχρι νεωτέρας.

Το δίκτυο της Star Alliance επί του παρόντος περιλαμβάνει 24 αεροπορικές εταιρείες με προορισμό το Heathrow: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India*, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά προσφέρονται πάνω από 120 πτήσεις την ημέρα σε 47 προορισμούς σε 26 χώρες από το Heathrow, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδεθούν με ολόκληρο το δίκτυο της συμμαχίας που περιλαμβάνει πάνω από 18.500 πτήσεις ημερησίως σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.
 
Η Star Alliance έχει μεταφερθεί στο ειδικά κατασκευασμένο Terminal 2 – Τhe Queen’s Terminal – από το 2014 και έκτοτε προσφέρει στους πάνω από 12 εκατ. επιβάτες της που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο μια εξαιρετικά βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Σε όλο το Terminal 2, χρησιμοποιείται υψηλή τεχνολογία προσφέροντας στους επιβάτες μεγαλύτερο έλεγχο του ταξιδιού τους. Η περιοχή που πραγματοποιείται το check-in έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα καθώς οι αεροπορικές εταιρείες χωρίζονται σε ζώνες. Περισσότερα από 80 self-service κιόσκια κοινής χρήσης διατίθενται σε όλους τους επιβάτες για check in ή/και εκτύπωση ετικέτας αποσκευής πριν από την παράδοσή των αποσκευών στον υπάλληλο στο σημείο ταχείας παράδοσης αποσκευών. Τα παραδοσιακά check-in πλήρους εξυπηρέτησης διατίθενται για τη First Class, τη Business Class και τους επιβάτες Star Alliance Gold. Αυτή η κατηγορία επιβατών μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την ειδική λωρίδα Gold Track κατά τον έλεγχο ασφαλείας και να χαλαρώσει σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα σαλόνια που διαχειρίζονται η Air Canada, η Lufthansa, η Singapore Airlines και η United.

* επί του παρόντος εξυπηρετείται από το T4.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024