Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠερισσότερες επιλογές για τους επιβάτες από Ζάκυνθο προς Λονδίνο με την easyJet
Αεροπορικές εταιρείες

Περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες από Ζάκυνθο προς Λονδίνο με την easyJet

Νέα γραμμή από τη Ζάκυνθο προς το Stanstend του Λονδίνου για τη θερινή περίοδο 2016. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου 2016, με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο.

Η easyJet ανακοίνωσε μία επιπλέον νέα γραμμή στο δίκτυό της προς τα ελληνικά νησιά, και πιο συγκεκριμένα από Ζάκυνθο προς το Stanstend του Λονδίνου για τη θερινή περίοδο 2016. Με αυτήν τη νέα γραμμή, η Ζάκυνθος θα συνδέεται πλέον με δύο διαφορετικά αεροδρόμια της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη θερινή περίοδο, το Stansted και το Gatwick.

Οι πτήσεις της easyJet προς το Stanstend θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου 2016, με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο. Οι θέσεις διατίθενται ήδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας από τις 11 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, κατά τη θερινή περίοδο, η easyJet θα συνδέσει τη Ζάκυνθο και με το Bristol, το Liverpool, το Gatwick του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Malpensa της Ιταλίας, και με την νέα γραμμή η easyJet αυξάνει τις διαθέσιμες θέσεις σε περίπου 10%  περισσότερες, σε σχέση με πέρυσι.

Φέτος το καλοκαίρι, η easyJet έχει εντάξει 6 νέα δρομολόγια στο δίκτυο της από/προς την Ελλάδα: Σαντορίνη – Βενετία, Μύκονο -Βενετία, Άμστερνταμ – Ρόδος, Μύκονο – Λυών και Μύκονο – Νίκαια, φθάνοντας συνολικά τα 71 δρομολόγια.  

Ο κ. Δημήτρης Σχοινάς, Route Manager της easyJet, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε αυτή την προσθήκη νέων δρομολογίων από την Ελλάδα, που αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη συνεχή δέσμευσή μας, να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους Έλληνες επιβάτες από/προς την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μία σημαντική αγορά για την easyJet, όπου σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε έως 2,3 εκατ. επιβάτες φέτος. Η Ζάκυνθος είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τις καταπληκτικές της παραλίες και τις μικρές παραθαλάσσιες πόλεις της, που την καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή στους επιβάτες σε όλη την Ευρώπη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024