Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Meteora Thrones στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 'Holiday & Spa Expo' στη Σόφια
Εκθέσεις

Η Meteora Thrones στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 'Holiday & Spa Expo' στη Σόφια

Το ενδιαφέρον για τα Μετέωρα ήταν ιδιαίτερα έντονο και τα μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, κάτι που αποτυπώθηκε από την μεγάλη επισκεψιμότητα του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της περιοχής των Μετέωρων στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday & Spa Expo”, που έλαβε χώρα στη Σόφια (12–14/02/2016, στο ΙΝΤΕREXPO Center).

Η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center συμμετείχε στην έκθεση και συνέβαλε “με τον καλύτερο τρόπο στην ανάδειξη του πλούτου κληρονομιάς του brand name ‘Meteora – Kalambaka’, που αποτελεί θρησκευτικό, γεωλογικό και πολιτισμικό φαινόμενο, καθώς και στη δημιουργία θετικού κλίματος στην προσέλευση επενδυτών, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της περιοχής“.

Το ενδιαφέρον για τα Μετέωρα ήταν ιδιαίτερα έντονο και τα μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, κάτι που αποτυπώθηκε από την μεγάλη επισκεψιμότητα του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την Meteora Thrones εκπροσώπησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων – Προβολής της εταιρείας στη Βουλγαρία κ. Silviya G. Todorova, η οποία πέρασε το μήνυμα ότι η περιοχή μπορεί να αποτελέσει ένα προορισμό για όλο το χρόνο και να προφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όπως και η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center, επισημαίνει ότι “στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, ο συντονισμός και η συστράτευση αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις, για να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά τα στρατηγικά τουριστικά πλεονεκτήματα των περιοχών μας και ότι η κοινή διαπίστωση ότι ο τουρισμός μας αφορά όλους, αποτελεί το βασικό κριτήριο για την υλοποίηση της ενέργειας αυτής”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024