Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Travelport διορίζει την Ελένη Κατσιαδάκη διευθύντρια Πωλήσεων στην Ελλάδα
Τεχνολογία

Η Travelport διορίζει την Ελένη Κατσιαδάκη διευθύντρια Πωλήσεων στην Ελλάδα

Ως πρώην διοικητικό στέλεχος ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων για την Ελλάδα επί 9 χρόνια, η κα Κατσιαδάκη έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Πλατφόρμας Διαχείρισης Ταξιδιών της Travelport στη χώρα.

Η Travelport (TVPT), μια πρωτοπόρος Πλατφόρμα Διαχείρισης Ταξιδιών, ανακοινώνει το διορισμό της κας Ελένης Κατσιαδάκη ως διευθύντριας Πωλήσεων στην Ελλάδα, με άμεση ισχύ. Η κα Κατσιαδάκη, πρώην διοικητικό στέλεχος Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων για την Ελλάδα, τώρα θα ηγείται και των δύο εμπορικών δραστηριοτήτων της Travelport στην Ελλάδα – New Business Development και Account Management. Θα συνεχίσει να αναφέρεται στον κ. Λεωνίδα Ζώτο, γενικό διευθυντή για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Ως πρώην διοικητικό στέλεχος ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων για την Ελλάδα επί 9 χρόνια, η κα Κατσιαδάκη έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Πλατφόρμας Διαχείρισης Ταξιδιών της Travelport στη χώρα. Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Travelport το 2007, εργαζόταν ως Key Account Manager της Gulf Air, του εθνικού μεταφορέα του Βασιλείου του Bahrain, μιας από τις πρώτες εμπορικές αεροπορικές εταιρείες που ιδρύθηκαν στη Μέση Ανατολή.

Η πείρα της κας Κατσιαδάκη στη βιομηχανία και το εμπόριο εντός της ελληνικής ταξιδιωτικής κοινότητας ξεπερνά τα 28 χρόνια, προηγουμένως δε εργάσθηκε στα τμήματα πωλήσεων οργανισμών όπως είναι η TWA, η Cronus Airlines, και η Hellas Jet.

Ο κ. Ζώτος είπε: “Ακολούθως του διορισμού της Ελένης ως διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδος και οι δύο εμπορικές μας δραστηριότητες, New Business Development & Account Management, θα αναπτύξουν αγαστή συνεργασία, ώστε να ικανοποιούν τις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών μας. Με τη βαθιά της κατανόηση των αναγκών  των πελατών ταξιδιωτικών γραφείων και την υποστηρικτική της προσέγγιση, η Ελένη θα μας πάει στο επόμενο βήμα της αποστολής μας  για τον από κοινού επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης των ταξιδιών στην Ελλάδα”.

Η κα Κατσιαδάκη πρόσθεσε: “Η Travelport αναγνωρίζει την Ελλάδα ως χώρα έντονης ανάπτυξης, έτσι προσβλέπω στο να βελτιστοποιήσω το νέο μου ρόλο και να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται αυτή την ευκαιρία. Νιώθω επίσης υπερήφανη που ηγούμαι μιας τόσο δυναμικής ομάδας η οποία θα συνεχίσει να βοηθάετην ελληνική βιομηχανία ταξιδιών να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της για το μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024