Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήOλοκληρώθηκε σεμινάριο του ΣΔΞΡ για τη Σύγχρονη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο χώρο της φιλοξενίας
Σεμινάρια

Oλοκληρώθηκε σεμινάριο του ΣΔΞΡ για τη Σύγχρονη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο χώρο της φιλοξενίας

Ο εισηγητής, κ. Ανέστης Αναστασίου της ΑΑ+Partners παρουσίασε νέες και καινοτόμες μεθόδους αναφορικά τόσο με την προσέλκυση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού όσο και με τη διοίκηση και τη συνεχή παρακίνηση του.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο με θέμα τη Σύγχρονη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου για τα μέλη του στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Semiramis.

Με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων στον τουριστικό κλάδο, ο εισηγητής, κ. Ανέστης Αναστασίου της ΑΑ+Partners παρουσίασε νέες και καινοτόμες μεθόδους αναφορικά τόσο με την προσέλκυση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού όσο και με τη διοίκηση και τη συνεχή παρακίνησή του. Ο κ. Αναστασίου έδωσε στοιχεία από τη σύγχρονη ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, αλλά και παραδείγματα πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε γνωστά ξενοδοχεία του εξωτερικού.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στο τέλος της εκπαίδευσης, ο κ. Αναστασίου είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και να προσφέρει πρακτικές συμβουλές για τα συγκεκριμένα θέματα που του έθεσαν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024