Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοιχτά (προαιρετικά) τις Κυριακές τα καταστήματα στον Βόλο για τα κρουαζιερόπλοια
Κρουαζιέρα

Ανοιχτά (προαιρετικά) τις Κυριακές τα καταστήματα στον Βόλο για τα κρουαζιερόπλοια

Διαμαρτυρίες τουριστικών πρακτόρων, ότι οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που έφθαναν στο λιμάνι του Βόλου έβρισκαν τα καταστήματα κλειστά, οδηγούν στην απόφαση της προαιρετικής λέιτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ανοιχτή, έστω και προαιρετικά, θα είναι η αγορά του Βόλου τις Κυριακές, όταν θα φτάνουν στο λιμάνι κρουαζιερόπλοια, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Την απόφαση έλαβε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, έπειτα από τις διαμαρτυρίες τουριστικών πρακτόρων, επειδή οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που έφθαναν στο λιμάνι έβρισκαν τα καταστήματα κλειστά.

Η απόφαση αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” και ορίζεται ότι στον Δήμο Βόλου επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων κατά τις Κυριακές 13 Μαρτίου, 25 Σεπτεμβρίου, 16 Οκτωβρίου και 23 Οκτωβρίου, επειδή θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου κρουαζιερόπλοια, σύμφωνα με το πρόγραμμα άφιξής τους.

Σημειώνεται ότι στον Δήμο Σκιάθου επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, λόγω του τουριστικού χαρακτήρα του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024