Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ισπανία Νο1 ανοιξιάτικος προορισμός για τους Βρετανούς σόλο ταξιδιώτες, με δεύτερη την Ελλάδα
Τάσεις

Η Ισπανία Νο1 ανοιξιάτικος προορισμός για τους Βρετανούς σόλο ταξιδιώτες, με δεύτερη την Ελλάδα

Τα μέλη του βρετανικού site tourbar.com ονόμασαν, σε ποσοστό 14,7% , την Ισπανία ως τη χώρα που είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν μόνοι τους την άνοιξη του 2016, με την ιδέα συνάντησης ενός συντρόφου που θα τους ακολουθήσει στο ταξίδι. Ακολουθεί η Ελλάδα, με ποσοστό 12%.

Χάρη σε πάνω από 5.000 μίλια ακτογραμμής, ψώνια επώνυμων προϊόντων για τους οπαδούς της μόδας και τεράστιες ευκαιρίες για ιστιοπλοΐα και κρουαζιέρες, η Ισπανία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των προορισμών για να επισκεφθεί κάποιος μεμονωμένα αυτήν την άνοιξη, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα travel dating (και εφαρμογή) tourbar.com.

Τα μέλη του site του Ην. Βασιλείου σε ποσοστό 14,7% ονόμασαν την Ισπανία ως τη χώρα που είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν μόνοι τους την άνοιξη του 2016, με την ιδέα συνάντησης ενός συντρόφου που θα τους ακολουθήσει στο ταξίδι.

Ακολουθεί η Ελλάδα, με ποσοστό 12% των Βρετανών μεμονωμένων ταξιδιωτών να την προτιμούν ως προορισμό αυτήν την άνοιξη, χάρη στην υπόσχεση των εκπληκτικών παραλιών και της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Η Ιταλία εξασφάλισε την τρίτη θέση (9,8%) για τα καταστήματα των γνωστών σχεδιαστών της, τη νόστιμη κουζίνα και την ικανότητα να βρεθούν εκεί οι Βρετανοί μέσα σε λίγες ώρες. Η Ολλανδία είναι ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός (7%), λόγω των αξιοθέατων και του πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων και συναυλιών.

Η πιο δημοφιλής προορισμός μεγάλων αποστάσεων για τους Βρετανούς μεμονωμένους ταξιδιώτες του TourBar για τη φετινή άνοιξη είναι η Δομινικανή Δημοκρατία (6,7%), με τα μέλη της να αναφέρουν τις παραλίες και τα αξιοθέατά της, για τον κύριο λόγος επίσκεψης. Οι διακοπές με παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με την Κύπρο (6%).

Ακόμη, το Μεξικό εξασφάλισε την 8η θέση (5,8%) στη λίστα, λόγω των αξιοθέατων, της κουζίνας και των παραλιών του. Η Γαλλία (3%) είναι ο ένατος πιο δημοφιλής προορισμός, για τα αξιοθέατα και τις σύντομες αποδράσεις, ενώ η Μάλτα εξασφάλισε την 10η θέση (2%) για κρουαζιέρες και τις παραλίες της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024