Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ TripAdvisor δημιουργεί ιστοσελίδα στην αραβική γλώσσα
Online travel

Η TripAdvisor δημιουργεί ιστοσελίδα στην αραβική γλώσσα

Η επέκταση της TripAdvisor σε νέες γλώσσες και αγορές αποδεικνύει της συνεχόμενη εστίαση της εταιρείας προς μια ισχυρή διεθνή ανάπτυξη. Η TripAdvisor δραστηριοποιείται σήμερα σε 48 χώρες και 28 γλώσσες, με σχέδια για επέκτασή της σε νέες αγορές κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Η TripAdvisor Inc. ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου δικτυακού τόπου της στην αραβική γλώσσα. Οι Αραβόφωνοι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε κριτικές και βαθμολογίες σε ιστοσελίδα του TripAdvisor στη γλώσσα τους, παρέχοντάς τους μια καλύτερη εμπειρία και σχετικό περιεχόμενο για να τους βοηθήσει πιο αποτελεσματικά να σχεδιάσουν και να κλείσουν το ταξίδι τους, καθώς και να συμβάλουν με τα δικά τους σχόλια και απόψεις.

Η ιστοσελίδα είναι η ar.tripadvisor.com.

“Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τον σχεδιασμό ταξιδιών και την εμπειρία κράτησης για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο και η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα σημαντικό επόμενο βήμα σε αυτήν τη διαδικασία. Το TripAdvisor είναι η ταξιδιωτική ιστοσελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις χρηστών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Συνεπώς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα domain στη γλώσσα αυτή για όλους τους Αραβόφωνους ταξιδιώτες, οι οποίοι μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια ιστοσελίδα απευθυνόμενη σε αυτούς, που παρέχει πιο σχετικό περιεχόμενο, ώστε να τους βοηθήσει να βρουν και να κλείσουν ένα σπουδαίο ταξίδι”, δήλωσε ο Kevin Clapson, υπεύθυνος VP Display Advertising για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η επέκταση της TripAdvisor σε νέες γλώσσες και αγορές αποδεικνύει της συνεχόμενη εστίαση της εταιρείας προς μια ισχυρή διεθνή ανάπτυξη. Η TripAdvisor δραστηριοποιείται σήμερα σε 48 χώρες και 28 γλώσσες, με σχέδια για επέκτασή της σε νέες αγορές κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Η TripAdvisor επίσης άνοιξε πρόσφατα γραφείο στο Ντουμπάι, αποδεικνύοντας περαιτέρω τη δέσμευση της εταιρείας στη συγκεκριμένη περιοχή. Η TripAdvisor συνεργάζεται ήδη με μια σειρά σημαντικών εμπορικών σημάτων στην περιοχή, όπως οι Emirates, Etihad, Jumeirah, Kerzner και με μια σειρά από εταιρείες στους τομείς της χρηματοδότησης, του λιανικού εμπορίου και των τηλεπικοινωνιών.

Με περισσότερα από 350 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες παγκοσμίως το μήνα, η TripAdvisor προσφέρει στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε πάνω από 320 εκατ. σχόλια και κριτικές για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το TripAdvisor για να προγραμματίσουν, να συγκρίνουν και να κλείσουν το ταξίδι τους έχουν επίσης πρόσβαση σε εργαλεία σχεδιασμού ταξιδιού, όπως σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών και αναζητήσεις πτήσεων.

Τον Μάιο του 2014 η TripAdvisor ξεκίνησε τη λειτουργία μιας πλατφόρμας άμεσης κράτησης, που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν όχι μόνο τις τιμές, αλλά και να κλείσουν ξενοδοχεία μέσω των συνεργατών (ξενοδοχείων και online ταξιδιωτικών πρακτόρων) της εταιρείας, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από το site της TripAdvisor. Η δυνατότητα άμεσης κράτησης είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους ταξιδιώτες σε Αυστραλία, Καναδά, Ινδία, Ιρλανδία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, με μελλοντική περαιτέρω επέκταση και σε άλλες διεθνείς αγορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024