Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ σεφ Γ. Ιακωβίδης μιλά για την αξία της υψηλής αισθητικής στην κουζίνα στο Hotel Design Masterclass
Σεμινάρια

Ο σεφ Γ. Ιακωβίδης μιλά για την αξία της υψηλής αισθητικής στην κουζίνα στο Hotel Design Masterclass

Ο σεφ Γ. Ιακωβίδης θα εξετάσει στην εισήγησή του με ποιους τρόπους ένα ξενοδοχείο μπορεί να αναπτύξει τη δική του ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα και να κερδίσει φήμη και πελατεία χάρη στη γεύση αλλά και στην εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων.

Για την άμεση σύνδεση της υψηλής αισθητικής στην κουζίνα με τα αυξημένα έσοδα στα ξενοδοχειακά εστιατόρια θα μιλήσει ο σεφ κ. Γιώργος Ιακωβίδης στο προσεχές Hotel Design Masterclass, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα. Με την ιδιότητά του Food & Beverage Director της Katikies Group of Hotels θα παρουσιάσει το case study αυτού του ξενοδοχειακού ομίλου της Σαντορίνης, ο οποίος επενδύοντας στη συνεχή αναβάθμιση – γευστική και αισθητική – της κουζίνας του εξασφαλίζει ικανοποιημένους πελάτες, πολλή θετική προβολή στα κοινωνικά δίκτυα και αυξημένα έσοδα. Ο κ. Ιακωβίδης θα εξετάσει στην εισήγησή του με ποιους τρόπους ένα ξενοδοχείο μπορεί να αναπτύξει τη δική του ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα και να κερδίσει φήμη και πελατεία χάρη στη γεύση, αλλά και στην εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων.

Ο όμιλος Katikies Group of Hotels αποτελείται από πέντε boutique hotels που έχουν κερδίσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων και συγκαταλέγονται στα κορυφαία ξενοδοχεία της Σαντορίνης. Τέσσερα εξ αυτών – το Katikies The Hotel, το Kirini Hotel & Spa, το Sun Rocks και το Chromata Upstyle Hotel – είναι μέλη στα διεθνή ξενοδοχειακά δίκτυα της Leading Hotels of the World και της Relais & Chateaux.

Ο κ. Ιακωβίδης, πριν αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην Katikies Group of Hotels διακρίθηκε ως executive chef στα ξενοδοχεία του ομίλου. Παλιότερα εργάστηκε στο φημισμένο σκωτσέζικο golf resort Gleneagles, καθώς και σε ελληνικά ξενοδοχεία, όπως το Danai Beach Resort στη Χαλκιδική και το Galaxias Beach Hotel της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε εθνικά και διεθνή δίκτυα αρχιμαγείρων όπως το Cercle V της Valrhona, τη Relais & Chateaux, τη Chaine des Rotisseurs και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας.

Το Hotel Design Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν για πρώτη φορά όλες τις πτυχές που ορίζουν την αισθητική ενός ξενοδοχείου – όπως λ.χ. την αρχιτεκτονική, το interior design, την κουζίνα, τη φωτογράφηση και το branding – αλλά και τους τρόπους αξιοποίησής της για την αύξηση των εσόδων μέσω του κατάλληλου μάρκετινγκ.

Το Hotel Design Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel). Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024