Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Mega Airlines διοργανώνει Open Day την Τετάρτη 16 Μαρτίου
Τουριστική εκπαίδευση

H Mega Airlines διοργανώνει Open Day την Τετάρτη 16 Μαρτίου

Η Mega Airlines Studies παρέχει αναγνωρισμένα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία καθώς και για τις μεταφορές εμπορευμάτων, εδώ και 16 χρόνια.

Η Mega Airlines Studies, η μοναδική εξουσιοδοτημένη σχολή στην Ελλάδα με πιστοποίηση της ΙΑΤΑ και της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), διοργανώνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου, από τις 17:30 έως τις 21:00 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Βουλής 5, Σύνταγμα) “Open Day” για υποψήφιους σπουδαστές και γονείς.

Η Mega Airlines Studies παρέχει αναγνωρισμένα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία καθώς και για τις μεταφορές εμπορευμάτων, εδώ και 16 χρόνια. Η σχολή είναι ήδη εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης (Authorized Training Center, ATC) της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τον τίτλο του Regional Training Partner.

Ο ιδρυτής της σχολής κ. Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: “Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία ή υποψήφιο να γνωρίσει τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό της Mega Airlines Studies. Είμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους που αναζητούν υπεύθυνη καθοδήγηση για τις σπουδές τους, αλλά και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια, όπως τα σεμινάρια RTP της ΙΑΤΑ”.

Ειδικά για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του Open Day η Σχολή θα προσφέρει ειδικές εκπτώσεις.

Η Mega Airlines Studies βραβεύτηκε για 5η συνεχή χρονιά, από την ‪ΙATA‬ ως “Europe Top Performing IATA Authorized Training Center (ATC)”, και είναι υπόδειγμα σταθερότητας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024