Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Λεμεσός υποδέχεται επαγγελματίες του προσβάσιμου τουρισμού
Προσβάσιμος τουρισμός

Η Λεμεσός υποδέχεται επαγγελματίες του προσβάσιμου τουρισμού

Η Accessible Cyprus Travel σε συνεργασία την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, που είναι ο επίσημος φορέας τουρισμού της Λεμεσού, και άλλους επίσημους φορείς, στοχεύουν στη γνωστοποίηση των υφιστάμενων υποδομών και των προοπτικών που παρουσιάζει η Κύπρος στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού.

Η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και το τουριστικό γραφείο Accessible Cyprus Travel by TH Platinum Ltd, υποδέχονται δεκαπενταμελές ομάδα επαγγελματιών του τουρισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μέση Ανατολή, οι οποίοι ειδικεύονται στις ταξιδιωτικές διευθετήσεις για άτομα με κινητικές ή άλλες δυσκολίες.

Η Accessible Cyprus Travel σε συνεργασία την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, που είναι ο επίσημος φορέας τουρισμού της Λεμεσού, και άλλους επίσημους φορείς, στοχεύουν στη γνωστοποίηση των υφιστάμενων υποδομών και των προοπτικών που παρουσιάζει η Κύπρος στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και η Accessible Cyprus Travel, με την ευγενή χορηγία της Μαρίνας Λεμεσού και του Πολιτιστικού Κέντρου Τρακασόλ, διοργανώνουν δημοσιογραφική διάσκεψη αύριο, Τετάρτη, 16 Μαρτίου, στην Τρακασόλ. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες της Κύπρου για παροχή μιας χωρίς-εμπόδια τουριστικής εμπειρίας καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του προσβάσιμου τουρισμού.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, στα πλαίσια της δέσμευσης της για να καταστεί η Λεμεσός ένας προορισμός φιλικός σε επισκέπτες με κινητικές και άλλες δυσκολίες, διοργανώνει τον Απρίλιο σεμινάριο με τίτλο “Προσβάσιμη Λεμεσός”.

Το σεμινάριο προορίζεται για υπαλλήλους υποδοχής, concierge και δημοσίων σχέσεων σε ξενοδοχεία της περιφέρειας Λεμεσού και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Στόχος να γνωρίσουν καλύτερα οι υπάλληλοι τις ανάγκες, τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησης και τις απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες χρήσιμες σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, για την καλύτερη δυνατό διακίνηση τους στην περιφέρεια Λεμεσού και τη διασφάλιση μιας χωρίς εμπόδια τουριστικής εμπειρίας. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμβουλέψουν ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις πελατών σχετικά με την προσβασιμότητα σε σημεία ενδιαφέροντος, αποστάσεις, διαδρομές, μέσα διακίνησης κ.πλ. Πέραν του σεμιναρίου θα διεξαχθεί επίσης εκδρομή με συνοδεία ξεναγού σε τουριστικές διαδρομές με εύκολη πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, εντός της περιφέρειας Λεμεσού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024