Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines επίσημη αεροπορική εταιρεία-συνεργάτης της ταινίας 'Batman v Superman: Dawn of Justice'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines επίσημη αεροπορική εταιρεία-συνεργάτης της ταινίας 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Το εμβληματικό Batmobile που αποκτά ζωή στην επερχόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, Batman v Superman: Dawn of Justice, βρέθηκε στο περίπτερο της Turkish Airlines, στην ITB του Βερολίνου. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, μία καθοριστική σκηνή εξελίσσεται σε αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines.

Η Turkish Airlines, η επίσημη αεροπορική εταιρεία-συνεργάτης της επερχόμενης ταινίας δράσης και περιπέτειας, “Batman v Superman: Dawn of Justice”, παρουσίασε το νέο μοντέλο του εμβληματικού Batmobile στη Διεθνή Έκθεση ITB. Η Turkish Cargo, θυγατρική της Turkish Airlines, θα μεταφέρει το Batmobile σε διάφορους προορισμούς παγκοσμίως, ως ο επίσημος αερομεταφορέας του οχήματος.

Το εμβληματικό Batmobile που αποκτά ζωή στην επερχόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, βρέθηκε στο περίπτερο της Turkish Airlines, στην ITB του Βερολίνου μεταξύ 9-13 Μαρτίου, 2016.

“Ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, που εξυπηρετεί περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε ο επίσημος χορηγός, μιας από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα σηματοδοτήσει άλλο ένα θετικό βήμα στην πορεία της Turkish Airlines ως διεθνούς εταιρείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε το νέο Batmobile της ταινίας Batman v Superman: Dawn of Justice στην ITB του Βερολίνου, μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εκθέσεις παγκοσμίως”, δήλωσε ο κ. Ahmet Olmustur, Turkish Airlines’ CMO.


Ο πρόεδρος της Warner Bros. Kevin Tsujihara (αριστερά) με τον M. Ilker Ayci, Board Chairman της Turkish Airlines.


Εκτός από την ευκαιρία να δουν το νεότερο μοντέλο του εμβληματικού οχήματος, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Turkish Airlines στην ITB του Βερολίνου παρακολούθησαν αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας και έλαβαν θεματικά δώρα, όπως το Time Out, ταξιδιωτικό οδηγό για τις Gotham City και Metropolis, τις οποίες η αεροπορική εταιρεία έχει ανακοινώσει ως τους νέους “προορισμούς” της.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, μία καθοριστική σκηνή εξελίσσεται σε αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines, με την Wonder Woman, την οποία υποδύεται η Gal Gadot. Η Turkish Airlines αποκαλύπτει καινοτόμες κινηματογραφικές εμπειρίες, προσφέρει στους λάτρεις των Super Heroes, οι οποίοι αναμετρώνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, καινοτόμες κινηματογραφικές εμπειρίες και μια ματιά στον συναρπαστικό κόσμο τους. Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2016.

Η Turkish Airlines ήταν και χορηγός στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο διεθνούς φήμης Radio City Music Hall, λίγες ημέρες πριν από την παγκόσμια προβολή της στους κινηματογράφους, στις 25 Μαρτίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διασημότητες, όπως ο σκηνοθέτης Zack Snyder, καθώς και οι Batman και Superman της ταινίας, Ben Affleck και Henry Cavill, αλλά και καταξιωμένοι συντελεστές της, συμπεριλαμβανομένων των Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Callan Mulvey και Tao Okamoto.

“Πρόσφατα είχαμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε την ταινία σε μια ‘εικονική πραγματικότητα’, μέσω μοναδικών εν πτήση εμπειριών και ενεργειών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην πρεμιέρα της ταινίας, μαζί με τους λάτρεις της ταινίας από όλον τον κόσμο. Και ακόμη μία προσεχώς, καλή είδηση για τους πελάτες μας. Η Turkish Airlines είναι υπερήφανη που ανακοινώνει την πρώτη εν πτήση πρεμιέρα της ταινίας εκτός των κινηματογραφικών αιθουσών, ως μέρος των ψυχαγωγικών συστημάτων της, κατά τη διάρκεια της πτήσης”, δήλωσε ο M. Ilker Ayci, Board Chairman της Turkish Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024