Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα σειρά οδηγών προορισμών από τα Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

Νέα σειρά οδηγών προορισμών από τα Small Luxury Hotels of the World

Γραμμένοι σαν ημερολόγιο ενός guru των πολυτελών ταξιδιών, οι εν λόγω οδηγοί αποτελούν επί της ουσίας τα 'κλειδιά' με τα οποία οι επισκέπτες θα ξεκλειδώσουν τα μυστικά του τόπου που επισκέπτονται και θα βιώσουν πλούσιες και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Τα Small Luxury Hotels of the World ανακοινώνουν την κυκλοφορία της νέας σειράς που αποτελείται από 9 “οδηγούς προορισμών” με τις καλύτερες και πιο “ψαγμένες” πληροφορίες για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές και αναπάντεχες εμπειρίες σε αυτές τις 9 περιοχές.

Οι οδηγοί που απευθύνονται στο Λονδίνο, στο Πόρτο, στην Πράγα, στη Ν. Υόρκη,  στο Austin του Τέξας, στο Μπουένος Άιρες, στη Μπανγκόκ, στο Luang Prabang στο Λάος, στο Περθ και στο Τόκυο, αποκαλύπτουν  όλα τα κρυμμένα “διαμάντια” των παραπάνω τόπων ενώ ταυτόχρονα παρέχουν συμβουλές για το τι μπορεί να δει και να κάνει ο επισκέπτης γύρω από τα SLH ξενοδοχεία που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές. Γραμμένοι σαν ημερολόγιο ενός guru των πολυτελών ταξιδιών, οι εν λόγω οδηγοί αποτελούν επί της ουσίας τα “κλειδιά” με τα οποία οι επισκέπτες θα ξεκλειδώσουν τα μυστικά του τόπου που επισκέπτονται και θα βιώσουν πλούσιες και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Διότι, πώς αλλιώς θα μπορούσε ένας ταξιδιώτης να γνωρίζει ότι μια απόδραση στο Λονδίνο δεν είναι πλήρης χωρίς μια γρήγορη βουτιά στο Serpentine Lido του Hyde Park, αλλά και ότι το απίστευτο θέαμα του ‘bat cloud’ στο Όστιν φαίνεται καλύτερα από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο, ή, πάλι,  ότι το καλύτερο σημείο για μια selfie στην Μπανγκόκ βρίσκεται στην αερογέφυρα BTS, στην διασταύρωση Asoke; Ότι, πάλι, στο “Cementerio de la Recoleta”, στο Μπουένος Άιρες, το νεκροταφείο των πλούσιων και διάσημων, βρίσκεται ο τάφος της Εβίτα Περόν και ότι το “Livraria Lello & Irmao”, στο Πόρτο της Πορτογαλίας είναι ένα από τα παλαιότερα βιβλιοπωλεία της χώρας, από τα αγαπημένα της JK Rowling και έμπνευση για τον Χάρι Πότερ. Από την τέχνη της αρχιτεκτονικής μέχρι αυτήν της τοπικής κουζίνας, οι οδηγοί “εσωκλείουν” όλες τις γεύσεις κάθε πτυχής του πολιτισμού του προορισμού. Οι οδηγοί θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση μέχρι το τέλος Μαρτίου στην ιστοσελίδα των slh.com καθώς και στα ακόλουθα ξενοδοχεία ανά προορισμό:

  • The Laslett, Notting Hill, Λονδίνο
  • Hotel Infante Sagres, Πόρτο
  • BoHo Hotel, Πράγα
  • Inn at Irving Place, Ν. Υόρκη
  • Hotel Ella,  Austin, Τέξας
  • CasaSur Art Hotel, Recoleta, Μπουένος Άιρες
  • Maduzi Hotel, Sukhumvit, Μπανγκόκ
  • The Luang Say Residence, Λάος
  • COMO The Treasury, Περθ
  • The Toyko Station Hotel, Τόκυο.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024