Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑντίθετοι οι ξενοδόχοι Μαγνησίας στη μεταφορά προσφύγων / μεταναστών στην Πορταριά Πηλίου
Περιφέρεια

Αντίθετοι οι ξενοδόχοι Μαγνησίας στη μεταφορά προσφύγων / μεταναστών στην Πορταριά Πηλίου

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας τονίζει την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων / μεταναστών στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Πρόνοιας την Πορταριά Πηλίου.

“Σήμερα (24 Μαρτίου) πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές ότι το Υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής προτίθεται να μεταφέρει μετανάστες στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Πρόνοιας την Πορταριά Πηλίου. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι τέτοιες προοπτικές μόνο καταστροφικές μπορούν να χαρακτηριστούν, σε μια τόσο γνωστή τουριστική περιοχή, όπως η Πορταριά και το Πήλιο”.  Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

“Σε καμία περίπτωση, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μια τέτοια κίνηση η οποία υποβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, ενόψει μάλιστα του “ανοίγματος” της σεζόν μετά από μια μακρά περίοδο τεράστιων προβλημάτων (κλείσιμο δρόμων από αγρότες κ.λπ). Μετά από μια μακρά περίοδο αναδουλειάς, Μετά από μια μακρά περίοδο προσπάθειας αποπληρωμής δίκαιων και αδικών – ΕΝΦΙΑ κ.λπ. φόρων δηλώνουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο.

Πιστέψαμε διαβεβαίωσης της κυβέρνησης ότι δε θα χρησιμοποιηθούν τουριστικές περιοχές για τη φιλοξενία προσφύγων-μεταναστών Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να στηρίξει τις τουριστικές περιοχές. Καλούμε τη κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της,

Καλούμε τη κυβέρνηση, την υφυπουργό και τους τοπικούς βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι αυτή είναι μια λάθος πληροφόρηση που είχαμε η ένα κακόγουστο αστείο. Περιμένουμε από τη κυβέρνηση και τους βουλευτές μας να μας ενημερώσουν επίσημα ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024