Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή'One place – One Poem': Πολυσέλιδο γερμανικό αφιέρωμα στη μοναδικότητα της Ακρόπολης
Προβολή προορισμού

'One place – One Poem': Πολυσέλιδο γερμανικό αφιέρωμα στη μοναδικότητα της Ακρόπολης

Αφιέρωμα στον Ιερό Βράχο της Αθήνας από την Die Zeit και τον δημοσιογράφο Alard von Kittlitz, που επισκέφθηκε την Αθήνα. Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Marketing Greece.

Με αφορμή την έκδοση του ενθέτου “One Place – One Poem”, της δημοφιλούς γερμανικής εφημερίδας “Die Zeit“, ο δημοσιογράφος Alard von Kittlitz, επισκέπτεται την Αθήνα, γνωρίζει από κοντά την ιστορία της Ακρόπολης και παραδίδεται στο δέος που τον κυριεύει όταν αντικρίζει από κοντά το αρχαίο μνημείο – σύμβολο της πόλης.

Αντλώντας έμπνευση από το ποίημα του Durs Grunbein που αναφέρεται στην Ακρόπολη, ο δημοσιογράφος απολαμβάνει μια ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και μυείται στα μυστικά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τον πρόεδρο του Μουσείου Ακρόπολης και καθηγητή Αρχαιολογίας, κ. Δημήτριο Παντερμαλή. Ενθουσιάζεται από την “υπερφυσική ομορφιά της που συνδυάζεται με την απόλυτη τελειότητα” και συμπληρώνει πως “το έντονο συναίσθημα που συνοδεύει την πρώτη πραγματική οπτική επαφή με την Ακρόπολη, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με αυτό που νιώθει κάποιος βλέποντας φωτογραφίες της”.

Το ένθετο, με τιράζ 546.000 αντίτυπα, κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου 2016 και διανεμήθηκε, επίσης, στη διεθνή έκθεση ITB που έλαβε χώρα στις 9-12 Μαρτίου 2016 στο Βερολίνο.

Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Marketing Greece.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024