Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΔύο νέοι guest speakers στο σεμινάριο για το marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων
Σεμινάρια

Δύο νέοι guest speakers στο σεμινάριο για το marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων

Το σεμινάριο 'Marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων' θα εστιάσει στη προώθηση του εστιατορίου με στόχο, μεταξύ άλλων, τον εντοπισμό των δυνατών και αδυνάτων σημείων της επιχείρησης και τη διαχείριση τους, την αύξηση του πελατολογίου, και φυσικά την αύξηση των εσόδων.

Ένα ακόμα πετυχημένο σεμινάριο παρουσιάζει η Travel Media Applications, με τίτλο “Το Marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων” όπου θα αναλυθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ένα εστιατόριο να αυξήσει τα κέρδη του.
 
Αναμφίβολα, το ασταθές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον συνετέλεσε στην εντατικοποίηση του ανταγωνισμού, αλλά και στην υιοθέτηση από πλευράς των επιχειρήσεων μιας συγκρατημένης συμπεριφοράς με περιορισμό των δαπανών. Πώς μπορεί η επιχείρηση να επιβιώσει διεκδικώντας παράλληλα ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς; “Το Marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων” προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και παρουσιάζει μια νέα οπτική στους επιχειρηματίες θέτοντας τα ζητήματα σε μια ρεαλιστική βάση αξιοποιώντας παράλληλα τις θεμελιώδεις αρχές του παραδοσιακού marketing.
 
Βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κ. Μάγδα Πειστικού, εκπαιδευτικός στους τομείς του τουρισμού και του επισιτισμού σε ΙΕΚ, ΚΕ.Μ.Ε., ΤΕΙ Αθήνας, και αρχισυντάκτης περιοδικού Food Service, ενώ guest speakers είναι η κα Λίλα Καραποστόλη από το Cookery Club “Μαθήματα Μαγειρικής” που θα παρουσιάσει τα λάθη που συνήθως πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις εστίασης. Ως προσκεκλημένος ομιλητής, η κα Καραποστόλη, μέσα από την πολυετή της εμπειρία, θα εξηγήσει με τη βοήθεια πραγματικών περιπτώσεων πώς τα εστιατόρια δεν αξιοποιούν σωστά το μάρκετινγκ. Eνας από τους πολλά υποσχόμενους chef της νέας γενιάς, ο Adam Κοντοβάς θα συμμετέχει ως guest speaker στο σεμινάριο του “Marketing των ξενοδοχειακών εστιατορίων”. O νέος chef του ιστορικού εστιατορίου “Βασίλαινας” στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσει για το πως ο chef σήμερα μπορεί να λειτουργήσει ως στοιχείο μάρκετινγκ για την επιχείρηση. 
 
Ο κ. Κοντοβάς, αν και νέος, έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο βιογραφικό με θητεία στο Premiere ως sous chef του Jean Charles Metayer, στο Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, στο Funky Gourmet, αλλά και στο Danu at the Brehon στην Ιρλανδία.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο καθώς και φόρμα εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ: http://traveldailynews.gr/columns/article/2974

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024