Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο website για το Blue Bay Resort & Spa από την Eyewide Digital Marketing Agency
Τουρισμός και τεχνολογία

Νέο website για το Blue Bay Resort & Spa από την Eyewide Digital Marketing Agency

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σελίδα των προσφορών και σε στοιχεία που βοηθούν τον χρήστη και εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου να κατανοήσει τη φιλοσοφία του resort και να αισθανθεί ασφάλεια κάνοντας την online κράτησή του μέσα από το booking engine του.

To Blue Bay Resort & Spa, μια ξενοδοχειακή μονάδα 4* που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πλέον νέα διαδικτυακή παρουσία μέσα από το μοντέρνο design του νέου website του, που ταιριάζει στο ύφος του ξενοδοχείου. Μπορεί κανείς να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και για τις ειδικές προσφορές που ανεβάζει, και φυσικά να κάνει online κράτηση με απλό και ασφαλή τρόπο. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται, το νέο http://www.bluebay.gr εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design- και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη πλοήγηση, φιλική προς τον χρήστη.

Όλοι οι συνεργάτες της EyeWide Digital Marketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σελίδα των προσφορών και σε στοιχεία που βοηθούν τον χρήστη και εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου να κατανοήσει τη φιλοσοφία του resort και να αισθανθεί ασφάλεια κάνοντας την online κράτησή του μέσα από το booking engine του bluebay.gr. Σημαντικός στόχος ήταν η αύξηση των conversions μέσα από το site.

Τέλος, η σημαντική αύξηση των επισκέψεων, αλλά και των bookings μέσω κινητών συσκευών, στάθηκε βασικός παράγοντας για το design που είναι mobile friendly και ιδανικό για πλοήγηση και online κρατήσεις από κινητά τηλέφωνα και tablets.

H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024