Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςKLM: Επιβεβαίωση κράτησης και check-in, κάρτα επιβίβασης και ενημερώσεις για την πτήση μέσω Facebook Messenger
Αεροπορικές εταιρείες

KLM: Επιβεβαίωση κράτησης και check-in, κάρτα επιβίβασης και ενημερώσεις για την πτήση μέσω Facebook Messenger

Η υπηρεσία πρόκειται να είναι διαθέσιμη ευρύτερα μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στο Messenger.

Η KLM Royal Dutch Airlines προσφέρει από τις 30 Μαρτίου στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο επιβεβαίωση κράτησης και check-in, κάρτα επιβίβασης και ενημερώσεις σχετικά με την  κατάσταση της πτήσης τους μέσω του Facebook Messenger. Τα νέα αυτά δεδομένα καθιστούν τις πληροφορίες εύκολα προσβάσιμες σε ένα ενιαίο περιβάλλον, και διαθέσιμες στο αεροδρόμιο, κατά τη διαδρομή ή στο σπίτι. Οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπροσώπους social media της KLM, απευθείας μέσω  του Messenger.

Η υπηρεσία πρόκειται να είναι διαθέσιμη ευρύτερα μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στο Messenger.

Αυτό σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη επέκταση του Messenger για τις επιχειρήσεις, όπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη χρονιά.

“Η νέα υπηρεσία μέσω Messenger αποτελεί μια ξεχωριστή προσθήκη στην στρατηγική των social media της KLM. Πιστεύουμε ότι πρέπει να βρισκόμαστε όπου είναι οι πελάτες μας, και ως εκ τούτου μέσω της συνεργασίας αυτής το Messenger και η KLM συνδυάζονται απόλυτα. Οι πελάτες μας αισθάνονται άνετα να ανταλλάσσουν πληροφορίες μαζί μας μέσα από μια πιο προσωπική πλατφόρμα όπως είναι  το Messenger. Πέρυσι, ενεργοποιήσαμε το κουμπί Messenger στην σελίδα μας στο Facebook, επιτρέποντας στους πελάτες μας να επικοινωνούν με την KLM ακόμη πιο άμεσα μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Οι περιπτώσεις επικοινωνίας αυξήθηκαν κατά 40%, γεγονός που δείχνει ότι οι πελάτες εκτιμούν αυτή τη μορφή επικοινωνίας. Τώρα πηγαίνουμε την υπηρεσία αυτή προς τους επιβάτες μας ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν όλα τα σχετικά έγγραφα πτήσης καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες του ταξιδιού τους μέσω του Messenger” λέει ο κ. Pieter Elbers, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KLM.

“Πιστεύουμε ότι το Messenger είναι το ιδανικότερο κανάλι μέσω του οποίου μπορούμε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους και, όλο και περισσότερο, με τις επιχειρήσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεται ο κόσμος. Καλωσορίζουμε την KLM στην πλατφόρμα του Messenger που διαρκώς επεκτείνουμε, ως την πρώτη συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία. Τώρα, οι πελάτες της KLM θα μπορούν να έχουν γρήγορες και περιεκτικές συζητήσεις σχετικά με τις πτήσεις τους, όλα μέσα από την άνεση μιας εφαρμογής που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν, το Messenger”, αναφέρει ο κ. David Marcus, αντιπρόεδρος Facebook Messaging Products.

Η νέα υπηρεσία μέσω Messenger θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της KLM που κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του KLM.com και επιλέξουν να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω του Messenger. Η KLM έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια fans στο Facebook.

Από το 2009 η KLM έχει κερδίσει τη φήμη του πρωτοπόρου στον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εκστρατειών στο τοπίο των μέσων αυτών. Κάθε εβδομάδα, γίνονται περισσότερες από 100.000 αναφορές στα social media για την εταιρεία, 10.000 από τις οποίες είναι ερωτήσεις ή σχόλια και τα οποία απαντώνται προσωπικά από την ομάδα των 200 ατόμων που παρακολουθούν τους λογαριασμούς της εταιρείας. Η ομάδα αυτή αποτελεί και την μεγαλύτερη αποκλειστικά απασχολούμενη ομάδα social media παγκοσμίως.

Η KLM προσφέρει στους πελάτες υπηρεσίες 24|7 one-stop-shop σε 13 διαφορετικές γλώσσες: Ολλανδικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Νορβηγικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεάτικα και Ταϊλανδικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024