Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνάντηση του Μ. Μαυρόπουλου (TUI Destination Services) με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
TOs

Συνάντηση του Μ. Μαυρόπουλου (TUI Destination Services) με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Ο περιφερειακός διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της ΤUI Destination Services κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος είχε την περασμένη Παρασκευή 1η Απριλίου συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή ανατολικής Μεσογείου της ΤUI Destination Services κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο είχε την προηγούμενη Παρασκευή στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ., ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο οι προϋποθέσεις βελτίωσης των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των επισκεπτών και ενίσχυσης του προγράμματος του Ομίλου TUI στην κεντρική Μακεδονία, όσο και η δυνατότητα συνεργασίας των δυο πλευρών για την αποτελεσματικότερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας.

“Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη δωδεκάμηνου τουρισμού στη Μακεδονία, επιδιώκουμε συνεργασίες με όλους τους ισχυρούς πόλους, για να μπορέσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αφίξεις τουριστών στην περιοχή μας. Σε αυτόν το σχεδιασμό, φορείς όπως η TUI, αποτελούν σημαντικούς εταίρους, με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι Tour Operators και πολίτες της Ευρώπης να μάθουν τη Μακεδονία και να μας επιλέξουν ως προορισμό διακοπών τους, τόσο τη θερινή περίοδο, όσο και τον υπόλοιπο χρόνο, μέσα από τις ειδικές μορφές τουρισμού που υποστηρίζει η κεντρική Μακεδονία σε όλες τις περιφερειακές της ενότητες”, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024