Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Airbus παρουσιάζει το ACJ319 με καινούργια και μεγαλύτερη καμπίνα
Αερομεταφορές

H Airbus παρουσιάζει το ACJ319 με καινούργια και μεγαλύτερη καμπίνα

Τα εταιρικά τζετ της Airbus με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους μπορούν να επωφεληθούν από τους μεγαλύτερους και πιο αποδοτικούς κινητήρες – όπως αποδεικνύεται και από το νέο Airbus ACJneo- σε αντίθεση με τα παλαιότερα σχέδια αεροσκαφών που είχαν τους κινητήρες τοποθετημένους πάνω στην άτρακτο.

Η Airbus θα παρουσιάσει ένα ACJ319 στην έκθεση ΑBACE, όπου αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εταιρικά τζετ που είναι πρώτα στις προτιμήσεις των Κινέζων πελατών.

Το ACJ319 που θα εκτίθεται περιλαμβάνει συνεδριακό χώρο, τραπεζαρία και σαλόνι στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, συν δύο υπνοδωμάτια στο πίσω μέρος. Προσφέρεται για VVIP charter από την Comlux, τον όμιλο της αεροπορίας, και είναι πιστοποιημένο για τη μεταφορά 19 επιβατών – περισσότερο από ό, τι τα παραδοσιακά επιχειρηματικά τζετ – επιτρέποντάς τo να εξυπηρετήσει ένα ευρύτερο φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων.

“Τα Airbus εταιρικά τζετ μπορούν να μεταφέρουν περισσότερους επιβάτες από τα παραδοσιακά εταιρικά τζετ, ενώ έχει διηπειρωτικό εύρος και τα λειτουργικά κόστη είναι ίδια με ενός κλασσικού τζετ, στοιχεία που εκτιμούν  οι κινέζοι πελάτες μας” δηλώνει ο John Leahy, o Airbus Chief Operating Officer, Customers και προσθέτει: “Οι πελάτες της Ασίας εκτιμούν πολύ την κληρονομία της Airbus για σύγχρονα και αξιόπιστα αεροσκάφη”.

Η Airbus ξεκίνησε την παράδοση του ACJ320 εταιρικών τζετ στην Κίνα το 2005. Σήμερα, περίπου 20 εταιρικά τζετ Airbus ταξιδεύουν στην Κίνα, δίνοντάς τους την ισχυρότερη παρουσία στη χώρα, σε σχέση με οποιουδήποτε άλλο επιχειρηματικό τζετ της αγοράς.

Τα εταιρικά τζετ της Airbus προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών του κόσμου, προσφέροντας σχεδιασμό που έλειπαν από παλιότερα μοντέλα- όπως το fly-by-wire controls που παρέχουν βελτιωμένη εργονομία και μεγάλη προστασία – σήμερα, αυτή είναι μία αναμενόμενη λειτουργία των επιχειρηματικών τζετ νέας γενιάς.

Τα εταιρικά τζετ της Airbus με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους μπορούν να επωφεληθούν από τους μεγαλύτερους και πιο αποδοτικούς κινητήρες – όπως αποδεικνύεται και από το νέο Airbus ACJneo- σε αντίθεση με τα παλαιότερα σχέδια αεροσκαφών που είχαν τους κινητήρες τοποθετημένους πάνω στην άτρακτο.

Ένα παγκόσμιο δίκτυο τεχνικών συμβουλών, ανταλλακτικών και εκπαίδευσης που εξυπηρετεί περισσότερους από 500 πελάτες και λειτουργεί παγκοσμίως υποστηρίζει τους πελάτες της Airbus, που ταξιδεύουν με τα εταιρικά τζετ, που επίσης  επωφελούνται από τις υπηρεσίες που είναι αφιερωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες/ ιδιαιτερότητες του καθένα ξεχωριστά.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της Airbus περιλαμβάνουν Category 3B αυτόματη προσγείωση που επιτρέπει πτήσεις σε συνθήκες ομίχλης, μια εγγενώς μοντέρνα σχεδίαση που κρατά την αξία του σε σχέση με παλαιότερα σχέδια, καθώς και η εξοικονόμηση χρόνου και κόστους με την κεντρική συντήρηση.

Περισσότερα από 180 εταιρικά τζετ βρίσκονται σε λειτουργία σήμερα, και πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων Ανταρκτική τονίζοντας την ευελιξία τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024